search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:12
MENU CLOSE

Τρόμος: Πεινασμένος καρχαρίας επιτίθεται σε κανώ

15.04.2020 16:01
Τρόμος: Πεινασμένος καρχαρίας επιτίθεται σε κανώ - Media

 

Το χάρο με τα μάτια του είδε δημοσιογράφος που έκανε το λάθος να βγει για κανώ, καθώς ένας καρχαρίας επιτέθηκε στο πλεούμενό του και παρά τρίχα να τον κάνει… γεύμα.

Ο Στιβ Ντίκινσον βγήκε σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας για να κάνει κανώ και να ψαρέψει, αλλά αφού είχε ξανοιχτεί λίγο συνειδητοποίησε ότι τον ακολουθούσε ένας λευκός καρχαρίας μήκους σχεδόν τριών μέτρων.

Το ψάρι κινήθηκε αμέσως επιθετικά προς το κανώ, παρά το γεγονός ότι ο Ντίκινσον τον χτύπησε με το καλάμι του ψαρέματος ξανά και ξανά, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Ο καρχαρίας αρχικά βούτηξε κάτω από το κανώ και μετά αναδύθηκε και κατάπιε με μια μπουκιά το σάκο με τα δολώματα που ο Ντίκινσον είχε μέσα το νερό.

Στη συνέχεια το ψάρι άρχισε να σπρώχνει το κανώ με το κεφάλι του, ενώ ο Ντίκινσον το χτύπησε με το κουπί και όταν αυτό καταδύθηκε για λίγο, σήκωσε άγκυρα και επέστρεψε σε πιο ρηχά νερά.

Ο Ντίκινσον περιέγραψε την επίθεση σαν να «σου ορμάει ένας καναπές» και εκτίμησε ότι το ψάρι επιτέθηκε είτε επειδή ήταν πεινασμένο είτε άρρωστο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06