search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Σοκ στην Bundesliga: «Καμία αθλητική διοργάνωση μέχρι 31 Αυγούστου» η απόφαση Μέρκελ

15.04.2020 18:16
Σοκ στην Bundesliga: «Καμία αθλητική διοργάνωση μέχρι 31 Αυγούστου» η απόφαση Μέρκελ - Media

 

Παρουσιάζοντας το βράδυ σε συνέντευξη τύπου τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης κορυφής στη Γερμανία η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι χάρη στα μέτρα που έχουν ληφθεί επιτεύχθηκε η επιβράδυνση της διάδοσης του κορωνοϊού.

Για αυτό το λόγο παραμένουν σε ισχύ τουλάχιστον ως τις 3 Μαΐου οι περιορισμοί που αφορούν τις επαφές στους δημόσιους χώρους, όπως και η τήρηση της απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου.

Επίσης εξακολουθούν να απαγορεύονται μη αναγκαία ταξίδια εντός της χώρας, προπαντός τουριστικά. Μαζικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες και ποδοσφαιρικοί αγώνες, δεν πρόκειται να διεξαχθούν τουλάχιστον ως τις 31 Αυγούστου. Κλειστοί θα παραμείνουν χώροι εστίασης, γυμναστήρια, ξενοδοχεία και ιεροί ναοί, σύμφωνα με την DW. 

Οι ομάδες της Bundesliga έχουν ήδη αρχίσει προπονήσεις τις τελευταίες μέρες με σκοπό την επανέναρξη του πρωταθλήματος μέσα στον Μάιο. Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν η απόφαση της Μέρκελ έχει να κάνει με την παρουσία οπαδών στις κερκίδες ή αν αφορά το σύνολο των διοργανώσεων, ανεξαρτήτως αν θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών ή όχι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21