search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:29
MENU CLOSE

Έπιασαν 32χρονο Λαμιώτη που καλούσε τους πιστούς να κάνουν «ντου» στις εκκλησίες

17.04.2020 07:13
Έπιασαν 32χρονο Λαμιώτη που καλούσε τους πιστούς να κάνουν «ντου» στις εκκλησίες - Media

 

Ο 32χρονος επαγγελματίας από τη Λαμία μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, φέρονται να κολλούσαν αφίσες και να πετούσαν τρικάκια καλώντας τους πιστούς να εισβάλουν στις εκκλησίες το Μεγάλο Σάββατο στην Ανάσταση. Κάποιοι άλλοι έφτασαν σε σημείο να απειλούν ακόμη και τον Μητροπολίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί ένας 32χρονος από τη Λαμία ο οποίος μαι με έναν ακόμη συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, αναρτούσαν αφίσες και πετούσαν τρικάκια, καλώντας τους πιστούς να εισβάλουν στις εκκλησίες.

Το κάλεσμα ανέφερε συγκεκριμένα: «ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΛΑΒΙΑ :-(» με το μήνυμα να κλείνει με τα κατάλληλα σημεία στίξης που σχηματίζουν θλιμμένη φατσούλα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος μαζί με έναν φίλο του είχαν πετάξει “τρικάκια” με το ίδιο περιεχόμενο, στην περιοχή του Δομοκού, ενώ είχαν τοποθετήσει αφίσες και σε εκκλησίες του Δομοκού.

Επίσης στον περιβάλλοντα χώρο του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας είχε αναρτηθεί ακόμη μια αφίσα που έγραφε: «ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Ο 32χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε έλεγχο που εγινε στην επιχείρηση του, που διατηρεί στη Λαμία και στο αυτοκίνητο του, βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό με ανάλογο περιεχόμενο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:28