search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:06
MENU CLOSE

Σαν… ναυαγός εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος (Photo | Video)

23.04.2020 14:17
ΗΠΑ: 34χρονη έκανε δεσμό με παντρεμένο χωρίς να το ξέρει - Τελικά «παντρεύτηκε» την γυναίκα και τα παιδιά του - Media

 

Σαν… ναυαγός εμφανίστηκε στο «παράθυρο» της εκπομπής του Open TV «Open Ελλάδα» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Α. Λοβέρδος άφησε γένια, τηρώντας την προτροπή των υγειονομικών αρχών για προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Για το ζήτημα με της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε ότι «ήταν μεγάλο λάθος αυτό που έγινε. Η κ. Γεννηματά ζήτησε σωστά την παραίτηση του Γιάννη Βρούτση».

Σε ερώτηση εάν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την λανθασμένη επιλογή της τηλεκατάρτισης απάντησε ότι «η αντιπολίτευση το έθιξε από την πρώτη στιγμή και η κυβέρνηση μετά από έναν μήνα υποχώρησε και σύρθηκε πίσω από τη σωστή θέση. Δεν μπορώ να ξέρω εάν υπάρχει κάποιος ευνοούμενος. Δεν έχω στοιχεία”.

Σχετικά με τη συζήτηση περί εκλογών σημείωσε ότι “κερδίσαμε το στοίχημα της πανδημίας αλλά ο τελικός λογαριασμός δεν έχει έρθει. Σε λίγο θα μάθουμε πόσο κόστισε η προσπάθεια που κατέβαλλε το ελληνικό κράτος και θα δημιουργηθεί η ανάγκη για αλλαγή του πολιτικού περιβάλλοντος και ο λαός να ακούσει την πλήρη αλήθεια. Εάν το είχαμε κάνει το 2009 – 2010, όταν παραλάβαμε χάος από τη ΝΔ, τα πράγματα τώρα θα ήταν διαφορετικά. Θεωρώ ότι είναι στοιχειώδες όταν τελειώσει αυτή η ιστορία να πάμε σε εκλογές”.

“Μία τόσο βαθιά κρίση που θα ακολουθήσει την πανδημία θα οδηγήσει σε ανανέωση της εμπιστοσύνης. Δεν μπορεί να αποκλειστεί κάτι τέτοιο” πρόσθεσε.

Ακόμη απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα βοηθούσε την κυβέρνηση τόνισε πως “εγώ είμαι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ. Ότι γίνεται θα γίνεται με συλλογική απόφαση. Δεν μπορώ να πάρω μία απόφαση για τον εαυτό μου” ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:06