search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:18
MENU CLOSE

Οι χειρότερες ερωτικές σκηνές στα χρονικά του κινηματογράφου (Photos)

23.04.2020 17:50
Οι χειρότερες ερωτικές σκηνές στα χρονικά του κινηματογράφου (Photos) - Media

 

O παγκόσμιος κινηματογράφος μας έχει δώσει πραγματικά ερωτικά αριστουργήματα, αλλά και ερωτικές σκηνές που κυριολεκτικά έβαζαν φωτιά στην όραση -και όχι μόνο…- των θεατών.

Οι παρακάτω ταινίες ΔΕΝ ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Αντιθέτως, έχουν μείνει στην ιστορία για τις κακές ερωτικές σκηνές τους (όταν δεν θεωρούνται συνολικά κακές ως ταινίες).

Σύμφωνα λοιπόν με τον Independent, αυτές είναι οι χειρότερες ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο, χωρίς αξιολογική σειρά.

Gigli (2003)

Είχε σχεδιαστεί ως όχημα για να κερδίσει τον κινηματογράφο η Τζένιφερ Λόπεζ. Κατέληξε σε τεράστια εμπορική και κριτική αποτυχία. Στην ερωτική σκηνή έχει τη φράση «Είναι η ώρα της γαλοπούλας! Γλου-γλου-γλου!».

Howard the Duck (1986)

Η ταινία που κανείς ποτέ δεν κατάλαβε γιατί γυρίστηκε, περιέχει ερωτική σκηνή μεταξύ της εξωγήινης πάπιας του τίτλου και της Λία Τόμσον και καλύτερα να το ξεχάσουμε όλοι μας…

Body of Evidence (1993)

Έχει τη Μαντόνα και τον Γουίλεμ Νταφόε σε σοφτ (;) σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, που προκαλούν περισσότερο απορία παρά ενδιαφέρον και θεωρείται κακή ταινία.

Showgirls (1995)

Τόσο κακή που έχει φθάσει να θεωρείται… καλή, η ταινία του Πολ Βερχόφεν δέχθηκε επιθέσεις από κριτικούς και κοινό και σχεδόν τελείωσε την καριέρα της Ελίζαμπεθ Μπέρκλι.

Fifty Shades of Grey (2015)

Oι πρωταγωνιστές δεν είχαν καθόλου χημεία, η σκηνοθέτης έδινε διαρκείς μάχες με τη συγγραφέα και το τελικό αποτέλεσμα ήταν… πιο ελαφρύ και από νερόσουπα.

Watchmen (2009)

Η μεταφορά του ιστορικού κόμικ στο σινεμά από τον Ζακ Σνάιντερ δίχασε τους φανς, αλλά όλοι συμφωνούν ότι η ερωτική σκηνή μεταξύ δύο εκ των πρωταγωνιστών ήταν… ατυχής.

Gone Girl (2014)

H ταινία αυτή καθαυτή άρεσε, η Ρόζαμουντ Πάικ έδωσε ερμηνεία ζωής, αλλά η εξαιρετικά αιματηρή ερωτική σκηνή πραγματικά σόκαρε και προκαλεί ακόμα και σήμερα περίεργες αντιδράσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:17