04/07/2020 23:25:04

Πανηγυρίζει το Open – «Σάρωσε» με τις Ιερές Ακολουθίες

Open TV: Ποια παρουσιάστρια επέλεξε το κανάλι να παραμείνει - Media

 

Το κανάλι του Open κατάφερε με το τηλεοπτικό του πρόγραμμα να συγκεντρώσει το 18% της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και να είναι πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του.

Το κανάλι κατάφερε αυτό το κατόρθωμα με τη μετάδοση της Ακολουθίας του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας του Μ.Βασιλείου το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, σε απευθείας σύνδεση με τον Πάνσεπτο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Open:

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των τηλεθεατών στις Ιερές Ακολουθίες που μετέδωσε το OPEN μέσα από τη τηλεοπτική του συχνότητα και τις ψηφιακές του πλατφόρμες.

Το OPEN πάντα κοντά στους τηλεθεατές τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, μετά τους επιβεβλημένους περιορισμούς στην εκπλήρωση των λατρευτικών αναγκών για τον έλεγχο της εξάπλωσης της πανδημίας, έγινε γέφυρα σύνδεσης με τα Μεγάλα Κέντρα της Ορθοδοξίας.

Με καθημερινές μεταδόσεις Ακολουθιών και Θείων Λειτουργιών μέσα από τις ψηφιακές του πλατφόρμες (Υβριδική Τηλεόραση, tvopen.gr και Open app) όσο και με απευθείας συνδέσεις μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN τη Μεγάλη Εβδομάδα, το Ανοιχτό Κανάλι μετέφερε την θρησκευτική κατάνυξη των ημερών σε κάθε σπίτι.

Η μετάδοση από το OPEN της Ακολουθίας του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας του Μ.Βασιλείου το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, σε απευθείας σύνδεση με τον Πάνσεπτο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, σημείωσε μέσο όρο 18% στο δυναμικό κοινό και ήταν το πρώτο πρόγραμμα στη ζώνη μετάδοσής του.

Το Μεγάλο Σάββατο το μεσημέρι, θερμή ήταν η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στην απευθείας μετάδοση της Τελετής του Αγίου Φωτός από τον Πάνσεπτο Ναό της Αναστάσεως στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Μέσα από το OPEN περισσότεροι από 374.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν μοναδικές εικόνες από τους Αγίους Τόπους με το θαύμα της Αφής του Αγίου Φωτός να πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία χωρίς την παρουσία πιστών.

Περισσότεροι από 78.000 μοναδικοί χρήστες παρακολούθησαν τις Ακολουθίες και Θείες Λειτουργίες των ημερών μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες του OPEN (Υβριδική Τηλεόραση, website tvopen.gr και εφαρμογή του OPEN για κινητά τηλέφωνα), ενώ οι Θείες Λειτουργίες τόσο από τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου στη Λέσβο όσο και από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στα Πατήσια θα συνεχίσουν να μεταδίδονται μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες του Ανοιχτού Καναλιού μέχρι και τις 4 Μαίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.