search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:42
MENU CLOSE

Βρετανία: «Γεννητούρια» για τον Μπόρις Τζόνσον – Η σύντροφος του γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

29.04.2020 09:46
Βρετανία: «Γεννητούρια» για τον Μπόρις Τζόνσον - Η σύντροφος του γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Media

 

Μπαμπάς έγινε πριν λίγη ώρα ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον

Η μνηστή του, Κάρι Σίμοντς, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PA Media.

Η μητέρα και το παιδί χαίρουν άκρας υγείας.

Ο Τζόνσον γίνεται πέμπτη φορά πατέρας, έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του και δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ.

Η Κάρι Σίμοντς, πριν λίγες εβδομάδες, είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, κάτι που την υποχρέωσε να παραμείνει στο κρεβάτι για αρκετές ημέρες.

«Πέρασα την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με τα κύρια συμπτώματα του κορωνοϊού. Δεν χρειάστηκε να κάνω το διαγνωστικό τεστ και έπειτα από επτά ημέρες ξεκούρασης, νιώθω πιο δυνατή και είμαι στην ανάρρωση. Το να είσαι έγκυος και να έχεις Covid-19 είναι σίγουρα ανησυχητικό. Απευθύνομαι στις άλλες εγκύους, παρακαλώ διαβάστε και ακολουθείστε τις πιο επικαιροποιημένες οδηγίες, τις οποίες εγώ βρήκα πολύ καθησυχαστικές», είχε δηλώσει τότε η Σίμοντς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41