search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:13
MENU CLOSE

Στη Σαντορίνη οι πρώτες ξαπλώστρες με πλέξιγκλας

04.05.2020 06:49
Στη Σαντορίνη οι πρώτες ξαπλώστρες με πλέξιγκλας - Media

Τελείως διαφορετικό θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τους λουόμενους και όσους αποφασίσουν να κάνουν διακοπές. Στις παραλίες, για παράδειγμα, οι ξαπλώστρες θα απέχουν αρκετά η μία από την άλλη ενώ μεταξύ τους θα υπάρχει και πλέξιγκλας.

Ήδη στη Σαντορίνη στήθηκαν τα πρώτα πλεξιγκλάς σε παραλία.

Την αρχή, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, έκανε ο ξενοδόχος, ιδιοκτήτης της πολυτελούς μονάδας «Suites of Gods”, Charlie Chahine», ο οποίος τοποθέτησε προστατευτικό πλεξιγκλας στις ξαπλώστρες που διαθέτει στην παραλία Περίσσα, που θεωρείται ιδανική ιδίως για οικογένειες με παιδιά.

Ο επιχειρηματίας σκέφτηκε πως όσοι τουρίστες καταφέρουν να ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι, ξένοι αλλά και Έλληνες που ενδεχομένως βρουν δελεαστικά πακέτα λόγω της μειωμένης τουριστικής κίνησης που προβλέπεται για τη φετινή σεζόν, θα θελήσουν να κάνουν τα μπάνια τους σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, χωρίς να ανησυχούν για πιθανή μετάδοση του ιού.

Η συγκεκριμένη κατασκευή καλύπτει τις δυο πλαϊνές πλευρές του σετ με τις ξαπλώστρες, το οποίο απέχει τέσσερα μέτρα από το επόμενο. Επιπλέον, διατίθενται πετσέτες μιας χρήσεως αλλά αντισηπτικά μαντηλάκια για τους λουόμενους.

«Είδαμε παρόμοιες κατασκευές στο εξωτερικό και έτσι μας ήρθε η ιδέα να κάνουν το ίδιο στην Σαντορίνη, προκειμένου οι πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς», λέει ο επιχειρηματίας.

Παρά το τσουχτερό κόστος, από 150 ευρώ κι άνω, ο Charlie Chanine έχει παραγγείλει παρόμοιες κατασκευές για ένα συγκεκριμένο αριθμό σετ με ξαπλώστρες, που θα του επιτρέπεται να διαθέτει στους πελάτες του.

Θέλει να είναι πανέτοιμος με το που ανοίξει η σεζόν να υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες που θα τον προτιμήσουν για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον αόρατο εχθρό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12