10/07/2020 13:20:55

Απίστευτο βίντεο: Αδέσποτη, κολοβή γάτα καθοδηγεί πελάτισσα σούπερ μάρκετ στο διάδρομο με τις γατοτροφές για να της αγοράσει να φάει (Video)

Απίστευτο βίντεο: Αδέσποτη, κολοβή γάτα καθοδηγεί πελάτισσα σούπερ μάρκετ στο διάδρομο με τις γατοτροφές για να της αγοράσει να φάει (Video) - Media

 

Το απίστευτο βίντεο καταγράφηκε έξω από σούπερ μάρκετ στην πόλη του Μεξικό. «Το κουνελάκι» μια λευκή αδέσποτη κολοβή γάτα που όλοι γνωρίζουν περιμένει τον κόσμο στην είσοδο του σούπερ μάρκετ. 
Όποιος ετοιμάζεται να μπει, του τρίβεται νωχελικά και εάν τη χαιδέψουν τότε ακολουθεί τους πελάτες μέσα. Η γάτα γνωρίζει και καθοδηγεί τον κόσμο (στη συγκεκριμένη περίπτωση την 33χρονη πελάτισσα ania Lizbeth Santos Coy Tova). Η πανέξυπνη γάτα γνωρίζει ακριβώς σε ποιον διάδρομο είναι οι γατοτροφές και νιαουρίζει προκειμένου να την ακολουθήσει ο κόσμος.
Όταν φτάσει μπροστα στις γατοτροφές τεντώνει τα μπροστινά της πόδια σαν να τις δείχνει και στη συνέχεια όταν πιάσει ο πελάτης μια συσκευασία «το κουνελάκι» είναι πλέον σίγουρο ότι το κέρδισε όλο αυτό και ετοιμάζεται να την φάει. 


 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.