search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:26
MENU CLOSE

Phone Arena: Αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του iPhone SE

07.05.2020 16:29
Phone Arena: Αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του iPhone SE - Media

 

Αν δεν ζείτε σε κάποιο εντελώς απομονωμένο μέρος, χωρίς καμία επαφή με τον έξω κόσμο, τότε θα γνωρίζετε ότι η Apple έκανε το μεγάλο βήμα και κυκλοφόρησε την νέα εκδοχή του «φθηνού» iPhone SE, το οποίο είναι όντως φθηνό, αφού η τιμή του αρχίζει από τα 399 δολάρια.

Όπως έχει ήδη επισημανθεί, το iPhone SE χρησιμοποιεί το σασί του iPhone 8 και τον πανίσχυρο επεξεργαστή του iPhone 11, ενώ παρότι διαθέτει μόνο μία βασική κάμερα, το software εγγυάται ότι θα βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει το Phone Arena, το «φθηνό» iPhone έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα, το οποίο ίσως αποβεί εξαιρετικά προβληματικό για τη συσκευή και δεν είναι άλλο από την μπαταρία του.

To iPhone SE έρχεται με μπαταρία μόλις 1.821 mAh, όπως και το iPhone 8, η οποία ακόμα και για τα δεδομένα της τιμής του είναι πολύ μικρή, όταν κινητά στο ίδιο εύρος τιμής παρέχουν μπαταρίες άνω των 4.000 mAh.

Στις δοκιμές που έκανε το σάιτ, το μικρό μέγεθος της μπαταρίας έδειξε και τα όρια της συσκευής: σε browsing στο διαδίκτυο η μπαταρία άδειασε μέσα σε 9:05 ώρες, σε συνεχές streaming από το YouTube άντεξε για 4:45 ώρες, και σε gaming υψηλών απαιτήσεων δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις 4:59 ώρες.

Καταλήγοντας, το σάιτ σημειώνει ότι η μπαταρία με ελαφριά χρήση βγάζει μια ολόκληρη ημέρα, ωστόσο, μόλις οι απαιτήσεις αυξηθούν, οι αντοχές της τελειώνουν σύντομα. Σημειώνεται ότι η Apple είχε δεχθεί συγχαρητήρια για τις μπαταρίες που είχε βάλει στα iPhone 11 και 11 Pro, οι οποίες θεωρήθηκαν από τις καλύτερες της κατηγορίας των συσκευών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:26