search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:27
MENU CLOSE

«Αυτοκτονία» Ντμίτρι Μπόσοφ: «Τον δολοφόνησαν», λένε τα παιδιά του

09.05.2020 16:08
«Αυτοκτονία» Ντμίτρι Μπόσοφ: «Τον δολοφόνησαν», λένε τα παιδιά του - Media

 

«Ο πατέρας μας δολοφονήθηκε, δεν αυτοκτόνησε» δηλώνουν οι γιοι του ρώσου δισεκατομμυριούχου, Ντίμτρι Μπόσοφ, που βρέθηκε νεκρός στο γυμναστήριο της έπαυλής του στα περίχωρα της Μόσχας από τη δεύτερη σύζυγό του. 

Ρωσικά ΜΜΕ απέδωσαν το θάνατο του 52χρονου ρώσου μεγιστάνα, που συνήθιζε να παίζει χόκεϊ επί πάγου με τον Πούτιν, σε αυτοκτονία. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε η εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets» (MK), μία σφαίρα στο κεφάλι τού έκοψε το νήμα της ζωής.

Στους δύο γιους του, τον 29χρονο Αρτιομ και τον 24χρονο Αντόν, ο Μπόσοφ είχε μεγάλη αδυναμία.

Φίλος της οικογένειας δήλωσε στη ρωσική εφημερίδα πως ήταν ένας στοργικός πατέρας. 

«Συμμετείχε πάντα στις ζωές και των πέντε παιδιών του, ανησυχώντας ιδιαίτερα και τα φρόντιζε με κάθε δυνατό τρόπο», ανέφερε. 

Το τελευταίο διάστημα ο Μπόσοφ δεν έβγαινε από την πολυτελή οικία του καθώς φοβόταν ότι θα μολυνθεί από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail».

Ο 52χρονος ήταν ιδιοκτήτης εταιρειών ορυκτού άνθρακα, ενώ βρισκόταν στην 86η θέση των πλουσιότερων επιχειρηματιών στη χώρα του σύμφωνα με τη λίστα του Forbes και στην 1.851η θέση σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στη ζωή του. Δίπλα στο άψυχο κορμί του βρέθηκε ένα πιστόλι τύπου Glock και μία επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας παραμένη άγνωστο. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:26