search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:59
MENU CLOSE

«Ο Σταύρος Ξαρχάκος δεν ενδιαφέρεται να γίνει υπουργός» – H απάντηση της συζύγου του στις φήμες

10.05.2020 14:52
«Ο Σταύρος Ξαρχάκος δεν ενδιαφέρεται να γίνει υπουργός» - H απάντηση της συζύγου του στις φήμες - Media

 

Τα πράγματα στη θέση τους βάζει η σύζυγος του Σταύρου Ξαρχάκου αναφορικά με φήμες που θέλουν τον σπουδαίο συνθέτη να «εποφθαλμιά» τη θέση του υπουργού Πολιτισμού, μετά από όσα δήλωσε για τη στάση της Λίνας Μενδώνη και τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών.

«Σιγουρα είναι δύσκολο να καταλάβουν όσοι είναι ταγμένοι σε κόμματα ή βαλμένοι σε θέσεις -είτε της μιας είτε της άλλης παράταξης – ότι μπορεί και να υπάρχει κάποια μειονότητα πολιτών οι οποίοι έχουν το θάρρος της γνώμης τους γιατί απλως το σωστό και το δίκαιο είναι ενα , ειτε κυβερνά η ΝΔ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε όποιος …», σχολιάζει χαρακτηριστικά η Ηρώ Σαΐα στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση 

«Επειδη βλέπω οτι έχουμε κοινούς φίλους, ας πει κι ας εξηγήσει κάποιος σε αυτή την κυρία που λέγεται Angeliki Kotti και γράφει αρθράκια κατόπιν παραγγελίας, ότι: Α. Ο κ. Ξαρχάκος εχει παραιτηθεί απο πολλες θέσεις ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να μείνει. Να εχει εξουσία. Να εισπράττει μισθούς. Δεν το εχει κάνει. Αντίθετα, είναι γνωστές οι ουκ ολίγες παραιτήσεις του για θέματα αρχής και ιδεολογίας. Απο τη Βουλή μέχρι το Εθνικό Θέατρο κλπ … αν ψάξετε θα βρείτε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50