search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:03
MENU CLOSE

Τριάντα χρόνια ΑΝΤ1 με σειρές και σόου – Ο απολογισμός του καναλιού

11.05.2020 05:51
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Έναν απολογισμό της πορείας των 30 ετών στην ελληνική τηλεόραση επιχειρεί ο ΑΝΤ1. Ο σταθμός διαθέτει μια σταθερή θέση στον τομέα της ψυχαγωγίας, με σόου, δραματικές και κωμικές σειρές.

Σπουδαίοι έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Θανάσης Βέγγος, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, συνεργάστηκαν με τον σταθμό, όπως και στη συνέχεια ο Χάρης Ρώμας, ο Γιάννης Μπέζος και η Ελένη Ράντου. Συνολικά παρήχθησαν 120 κωμικές σειρές από σεναριογράφους όπως ο Άγγελος Πυριόχoς, ο Πάvος Χατζηκoυτσέλης, ο Λευτέρης Παπαπέτρου, ο Κώστας Πρετεντέρης, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Λευτέρης Καπώvης, η Ρένα Ρίγγα, η Κάκια Ιγερινού, ο Γιάννης Καλαμίτσης, ο Χάρης Ρώμας, η Άννα Χατζησοφιά κ.ά.

Μεγάλοι δημιουργοί έκαναν μερικές από τις καλύτερες δουλειές τους στον ΑΝΤ1, από τον Κώστα Κουτσομύτη, τον Νίκο Φώσκολο, τον Πάνο Κοκκινόπουλο, τον Μανούσο Μανουσάκη και τον Στράτο Μαρκίδη μέχρι την Όλγα Μαλέα, την Άννα Αδριανού, τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου, την Κάκια Ιγερινού, τη Βάνα Δημητρίου, τη Μαρία Γεωργιάδου, τη Ρέινα Εσκενάζυ και τη Μελίνα Τσαμπάνη, τη σεναριογράφο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Τα σόου «Ciao ANT1», «Fame Story», «Dancing with the Stars», «Χ-Factor», «Next Top Model», «The Voice of Greece», «Dancing on Ice», «Υour Face Sounds Familiar», «So You Think You Can Dance», «Rising Star» είναι μερικά μόνο από εκείνα που μετέδωσε ο σταθμός.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:03