search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:48
MENU CLOSE

Λευτέρης Πετρούνιας: Η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου (Video)

12.05.2020 06:59
petrounias_1.jpg

 

Καλεσμένοι στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκαν Λευτέρης Πετούνιας και Βασιλική Μιλλούση, μιλώντας για την πρωτόγνωρη καθημερινότητά τους μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Μεταξύ άλλων, οι δύο Ολυμπιονίκες αναφέρθηκαν στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε με τον κορωνοϊό, με τον Λευτέρη Πετρούνια να αποκαλεί την περίοδο την καραντίνα ως την καλύτερη περίοδο της ζωής του.

Όπως εξήγησε με τις προπονήσεις δεν είχε χρόνο να είναι κοντά του και αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μη ζήσει από κοντά τους πρώτους μήνες της ζωής του. Η περίοδος της καραντίνας λοιπόν του έδωσε την ευκαιρία να είναι μαζί του πολλές ώρες.

“Καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν πυρετωδώς, είχα παράπονο ότι δεν με έβλεπε το σπίτι και το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τριών, τεσσάρων μηνών και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά το λέω, αυτή η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος, ο πιο όμορφος μήνας και οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου” είπε χαρακτηριστικά, ενώ μιλώντας για τη Βασιλική Μιλλούση τόνισε: “Θεωρώ πως ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της, την ίδια την καριέρα της, τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα προκειμένου, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να δυναμώνει, να με στηρίξει περισσότερο”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:48