search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:17
MENU CLOSE

Το δάσος με τα… UFO ήταν απλά κυβερνητικά πειράματα

12.05.2020 14:25
Το δάσος με τα… UFO ήταν απλά κυβερνητικά πειράματα - Media

 

Τη δεκαετία του 80, το δάσος Rendlesham του Σάφολκ ήταν το μέρος στο οποίο οι άνθρωποι πίστευαν ότι είχαν εμφανιστεί εξωγήινοι και μάλιστα περισσότεροι και κοντύτερα από κάθε άλλη φορά. Δεν ήταν λίγοι που επισκέπτονταν το δάσος με την προσμονή να δούνε κάποιον ταξιδιώτη από άλλο πλανήτη και συχνά πυκνά άκουγαν παράξενους θορύβους αλλά και έβλεπαν περίεργα φώτα στον ουρανό. 
Ο κόσμος είχε πάθει φρενίτιδα. Αλλά σήμερα σχεδόν 40 χρόνια μετά, έρχεται ένα βιβλίο να φωτίσει τα; Γεγονότα του δάσους και να προσγειώσει απότομα όσους πίστευαν ότι πρόκειται για UFO.
Ο βρετανός ερευνητής Nick Redfern στο βιβλίο του «Μυστήρια» έρχεται να πει ότι δεν πρόκειται για καμία στενή επαφή τρίτου τύπου (έτσι λέγεται όταν κάποιος συναντηθεί άμεσα με εξωγήινο) αλλά για μονάδες του στρατού που έκαναν πειράματα μέσα στο δάσος και μάλιστα συχνά πυκνά, μυστικά κυβερνητικά πειράματα.
Αποκαλύπτει μάλιστα στο βιβλίο του ότι οι επιστήμονες χρησιμοποιούσαν φωτάκια, ήχους ακόμη και προηγμένα ολογράμματα μαζί με παραισθησιογόνα που διοχέτευαν στην ατμόσφαιρα για να δουν πως μπορούν να χειραγωγήσουν τον κόσμο κάτι που θα τους ήταν χρήσιμο την ώρα μιας σύρραξης. 

 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:16