search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:12
MENU CLOSE

Τατσόπουλος κατά Γιαμαρέλλου: «Το πρωί λοιμωξιολόγος, το βράδυ ξεματιάστρα» (Photo)

14.05.2020 21:05
Θα κάνει μήνυση και στον Τατσόπουλο ο Μπογδάνος; - Τι έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο facebook - Media

 

Μύδρους εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος εναντίον της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου, αλλά και καλλιτεχνών που δήλωσαν πως σκοπεύουν να κοινωνήσουν στην εκκλησία, χωρίς να ανησυχούν για την μετάδοση του κορωνοϊού.

Ο συγγραφέας με αναρτήσεις του στο Facebook, εμφανίστηκε εξοργισμένος από τις δηλώσεις της λοιμωξιολόγου που συμμετέχει στην επιτροπή διαχείρισης της πανδημίας για τον κορωνοϊό.

«”Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης”, μας λέει η κυρία Γιαμαρέλλου για τη θεία μετάληψη, “ισχύει η έννοια του μυστηρίου”. Όπως λέμε: το πρωί είμαι λοιμωξιολόγος και το βράδυ ξεματιάστρα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρώην βουλευτής. «Οι συνάδελφοί της λοιμωξιολόγοι τι λένε; Εξοργίζονται με αυτές τις άθλιες κι επικίνδυνες δηλώσεις της κυρίας ή έλα μωρέ, εδώ είναι Μπαλκάνια, λέμε και καμιά μπαρούφα παραπάνω; Ο Ιατρικός Σύλλογος; Η κυβέρνηση;» συνεχίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Εμάς όλους, που δεν πιστεύουμε στην… part time επιστήμη και κινδυνεύουμε από τον υποχρεωτικό συγχρωτισμό με τους κρετίνους στα μέσα μαζικής μεταφοράς, μας σκέφτεται κανείς; Σκοπεύει να αποδοκιμάσει κάποιος αυτό το νούμερο ή απλώς είναι Πέμπτη κι έχει λιακάδα; Ελλάδα 2020. Ξεφτίλα και ντροπή» κλείνει την ανάρτησή του, παραθέτοντας το απόσπασμα της συνέντευξης της κα. Γιαμαρέλλου στον ΣΚΑΪ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:00