search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Γραμμέλη κατά Φασουλή: «Δε δέχομαι να με υποτιμά κάποιος με αυτόν τον τρόπο – Ως εδώ, υπάρχει κι ένα όριο» (Video)

18.05.2020 10:10
Γραμμέλη κατά Φασουλή: «Δε δέχομαι να με υποτιμά κάποιος με αυτόν τον τρόπο - Ως εδώ, υπάρχει κι ένα όριο» (Video) - Media

 

Την “έκρηξη” των συντελεστών του “Πρωινού” προκάλεσε μια τοποθέτηση του Σταμάτη Φασουλή στο J2US όπου φέτος τον βλέπουμε ως κριτή.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας κληθείς να δικαιολογήσει την απαξιωτική απάντηση που έδωσε σε σχέση με τον Τρύφωνα Σαμαρά, τόνισε ότι η αδιαφορία του αυτή δεν είχε να κάνει με τον γνωστό κομμωτή, αλλά με την ερώτηση που του τέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε ιδιαίτερα το πάνελ του Πρωινού, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να δηλώνει, μεταξύ άλλων, θιγμένη, καθώς θεωρεί ότι ο Σταμάτης Φασουλής υποτίμησε τους δημοσιογράφους της εκπομπής και μάλιστα, εκ των υστέρων.

“Λυπάμαι πάρα πολύ για τον κύριο Φασουλή και του απευθύνω κάτι… Τόσα χρόνια που είμαι δημοσιογράφος ποτέ δεν γύρισε ένας άνθρωπος καταξιωμένος, γιατί εγώ δεν θα τον υποτιμήσω όπως έκανε εκείνος που γύρισε μπροστά στον κόσμο να πει ότι υποτιμά μια ερώτηση που του έγινε με ευγένεια μετά το σχόλιό του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Φασουλής μίλησε τόσο απρεπώς απέναντι σε δημοσιογράφους και συνεργάτες μιας εκπομπής που τον κάλεσαν, τον τίμησαν, τον ρώτησαν πολύ ευγενικά για τη δουλειά που κάνει.

Λυπάμαι πάρα πολύ για τη συμπεριφορά του κυρίου Φασουλή! Αν υποτιμά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, εκ των υστέρων μάλιστα, εμένα με βάζει σε πολλές σκέψεις. Δεν δέχομαι να με υποτιμά κάποιος με αυτόν τον τρόπο, δεν το δέχομαι από κανέναν κύριο Φασουλή, όσο καταξιωμένος κι αν είναι. Σέβομαι τη δουλειά του, τον σέβομαι ως άνθρωπο, ως σκηνοθέτη, ως θεατράνθρωπο αλλά ως εδώ! Υπάρχει κι ένα όριο στο πώς μας φέρεται ο κόσμος” είπε, μεταξύ άλλων, εμφανώς εκνευρισμένη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:48