search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:20
MENU CLOSE

Γιώργος Παρτσαλάκης: H νέα ζωή του Χανιώτη ηθοποιού μετά την περιπέτεια υγείας του (Photos)

19.05.2020 06:54
Γιώργος Παρτσαλάκης: H νέα ζωή του Χανιώτη ηθοποιού μετά την περιπέτεια υγείας του (Photos) - Media

 

Όσοι αντιμετωπίζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, λένε μετά πως «ταρακουνήθηκαν» αρκετά και αποφάσισαν να χαράξουν έναν νέο δρόμο.

Άλλοι άλλαξαν συνήθειες, κάποιοι άλλοι έμαθαν να εκτιμούν περισσότερο τα καλά της ζωής και κάποιοι άλλοι απλά αποφάσισα να βάλουν σε προτεραιότητα τους εαυτούς τους και να ακολουθούν έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Στους τελευταίους ανήκει και ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος εν μέσω καραντίνας λόγω κορονοϊού και μάλιστα τις ημέρες του Πάσχα, είχε ένα σοβαρό επεισόδιο με την καρδιά του.

Οπως αναφέρει το zarpanews, στην αρχή τα νέα που έρχονταν από το νοσοκομείο όπου εισήχθη εσπευσμένα, δεν ήταν καλά καθώς γραφόταν και λεγόταν πως η κατάστασή του είναι σοβαρή. Ευτυχώς, αποδείχτηκε πως όντως ήταν μία κρίση με την καρδιά του, που όμως ήταν αντιμετωπίσιμο ως πρόβλημα.

Έτσι, μετά από μία επέμβαση ρουτίνας για τοποθέτηση stent όλα πήγαν καλά. Το “καλά” όμως είναι με προϋποθέσεις. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ύστερα από συστάσεις των γιατρών του, έπρεπε να κόψει το τσιγάρο μαχαίρι και να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να κοιτάξει περισσότερο τον εαυτό του. Και αυτό έκανε και συνεχίζει να κάνει. Έτσι λοιπόν έκοψε το τσιγάρο περνάει πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι, ενώ από τις αγαπημένες του ασχολίες είναι το μαγείρεμα

Μάλιστα σε ένα από τα πρώτα μηνύματά του στο instagram μετά την περιπέτειά του, ο αγαπημένος ηθοποιός έγραψε:

«Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ.
Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια.
Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρουλεμάν!
Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες».

Tα μεγαλύτερα στηρίγματά του, οι γιοι του και κυρίως ο μικρότερος, ο Διαμαντής ο οποίος του μοιάζει πολύ:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11