search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:23
MENU CLOSE

Μάρκος Σεφερλής: Ο λόγος που δεν ήθελε την Έλενα Τσαβαλιά όταν τη γνώρισε (Videos)

19.05.2020 08:44
Μάρκος Σεφερλής: Ο λόγος που δεν ήθελε την Έλενα Τσαβαλιά όταν τη γνώρισε (Videos) - Media

 

Καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Eνώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά. Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία τους, τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν στην κοινή τους επαγγελματική πορεία αλλά και τις “κακόβουλες κριτικές” που κατα καιρούς αντιμετωπίζουν. Μεταξύ άλλων, ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε αρχικά στην παράσταση την Έλενα Τσαβαλιά και αυτό λόγω της… διαπεραστικής φωνής της!

«Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», δήλωσε η Έλενα γελώντας με τον Μάρκο Σεφερλή να προσθέτει:«Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός,  αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς ο ηθοποιός σημειώνει: «Δεν το τρώω το ξύλο από το κοινό, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά από ανώνυμους. Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί. Από ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν είναι καλοδεχούμενες οι κριτικές».

«Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού. Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα», πρόσθεσε η Έλενα Τσαβαλιά, τονίζοντας ότι ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε και σε όσους τον έχουν κατηγορίζει για ομοφοβία με αφορμή την επιλογή του να σατιρίζει ομοφυλόφιλους σε πολλές παραστάσεις του. «Δεν έχω ομοφοβία, έχω φίλους ομοφυλόφιλους, έχω συνεργάτες, τους θαυμάζω γιατί είναι πανέξυπνοι, ταλαντούχοι και δουλευταράδες. Ποτέ δεν έχω ταχθεί εναντίον των ομοφυλόφιλων, γιατί δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους, όπως δεν έχω με κανέναν άνθρωπο» εξηγεί.

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πρόκειται να τον δούμε να παρουσιάζει στον Αντ1 μια νέα εκπομπή, η οποία αφορά ένα πρότζεκτ διαφορετικό από κάθε προηγούμενο το οποίο -όπως ο ίδιος εκτιμά-θα αρέσει ιδιαίτερα στο κοινό.

«Συζητήσαμε με την διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1, το ανακοινώνω πρώτη φορά, από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μία εκπομπή στον ΑΝΤ1. Είναι ένα καινούργιο project που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Πολύ πρωτότυπο. Πολύ διαφορετικό και θα αρέσει στον κόσμο, γιατί έχει στοιχεία από όλα αυτά που έχω κάνει τόσα χρόνια και που αρέσουν στο κοινό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18