search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:04
MENU CLOSE

Κώστας Χαρδαβέλλας: Έπαθα καρκίνο γιατί κάπνιζα πολύ και είχα άγχος για τα νούμερα της τηλεθέασης

20.05.2020 07:21
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Επέστρεψα στη δουλειά μείον 40 κιλά» (Video) - Media

 

Για τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Espresso”.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι το έντονο άγχος σε συνδυασμό με το κάπνισμα ήταν οι αιτίες που τον έκαναν να αρρωστήσει, ενώ αποκάλυψε ότι η περιπέτεια αυτή τον έφερε πιο κοντά στον Θεό, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν δεν πίστευε ιδιαίτερα.

“Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ. Δεν ήμουν ο κλασικός «θεούσος» που πάει στην εκκλησία. Είμαι πιστός, αλλά θρήσκος δεν είμαι. Έγιναν κάποια γεγονότα όταν είχα καρκίνο που με έκαναν να πλησιάσω πολύ σε αυτό που λέμε «θείο». Την πρώτη μέρα που έμαθα ότι έχω καρκίνο προσευχήθηκα στην Παναγία Εκατονταπυλιανή στην Πάρο. Ένιωσα ότι κάτι με αγγίζει και μου δίνει δύναμη. Έμεινα απέναντι από την εικόνα της Παναγίας και προσευχήθηκα, τότε ένιωσα ένα χτύπημα στην καρδιά μου, σαν να μου λέει η Παναγία «εδώ είμαι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε όμως και για την οικογένειά του, δηλώνοντας ότι στη σύζυγό του, Μαρία, έχει βρει το στήριγμά του, ενώ από τη στιγμή που έγινε πατέρας, έγινε πιο υπεύθυνος.

“Η Μαρία είναι το στήριγμά μου, εάν δεν ήταν η σύζυγός μου, θα είχα μπει φυλακή. Όταν ήμουν μόνος μου, ξεχνούσα να πληρώσω την Εφορία, δεν είχα πληρώσει το ένα, το άλλο, η Μαρία με έβαλε σε μια τάξη. Είχα μια τρέλα και πήγαινα συνέχεια σε πολέμους ως ανταποκριτής. Από τη στιγμή που γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος σταμάτησα, διότι ήθελα ο γιος μου να μεγαλώσει με πατέρα, και όχι ορφανός. Όταν έγινα πατέρας συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν έχει παραπάνω νόημα, ούτε η καριέρα ούτε τα λεφτά. Πλέον έχει γίνει άνδρας δύο μέτρα και είμαι πολύ περήφανος για αυτόν” καταλήγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:04