search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:34
MENU CLOSE

«Ήταν εμείς»: Συγκλονιστικό «προσκλητήριο νεκρών» από κορωνοϊό στο πρωτοσέλιδο των New York Times

24.05.2020 07:29
«Ήταν εμείς»: Συγκλονιστικό «προσκλητήριο νεκρών» από κορωνοϊό στο πρωτοσέλιδο των New York Times - Media

 

Τα ονόματα χιλίων από τους ανθρώπους που άφησαν την τελευταία τους πνοή από τον νέο κορωνοϊό μνημονεύει, σε ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο που θυμίζει εμπόλεμη περίοδο, η εφημερίδα New York Times.

Δίπλα σε κάθε όνομα η ηλικία τους, και μία φράση για εκείνους αλιευμένη από τον επικήδειο του καθενός, μια πρόταση για ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους ή μια σημαντική στιγμή τους, για να υπενθυμίζει στον αναγνώστη ότι δεν ήταν απλά ονόματα σε μία λίστα. «Οι θάνατοι πλησιάζουν τις 100.000 στις ΗΠΑ, μία ανυπολόγιστη απώλεια».

Το εξώφυλλο, σχεδιασμένο από τον Tom Bodkin, είναι μέρος ενός ευρύτερου πρότζεκτ της βοηθού αρχισυντάκτη Simone Landon σε συνεργασία με την Standard Regular, όπου συγκεντρώθηκαν πληροφορίες από 1.000 επικήδειους θυμάτων.

Οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό στις ΗΠΑ, με το ανύπαρκτο, ουσιαστικά, δημόσιο σύστημα Υγείας, ξεπερνούν πλέον τους 100.000.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:32