search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:32
MENU CLOSE

Ασημίνα Ουστάλλι: Η απώλεια της μητέρας της, ο ρατσισμός και το MasterChef

24.05.2020 15:53
MasterChef: Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη από τις κομμώτριες αλλά δεν μετανιώνει για τίποτα - Media

 

Για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει ακούσει για την καταγωγή της, για την απώλεια της μητέρας της και για το φετινό MasterChef  μίλησε η Ασημίνα Ουστάλλι στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα προέβλεψε πως φετινός νικητής θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

«Είχα φοβηθεί με όλο αυτό με τον κορονοϊό γιατί δουλεύω και στην εστίαση και έχουν κλείσει τα καταστήματα και είναι τα τελευταία που θα ανοίξουν. Ακόμα φοβάμαι γιατί δεν ξέρω, θα έχουμε κόσμο, δεν θα έχουμε; Επίσης είναι πολύ δύσκολο γιατί έχεις και εργαζόμενους που δουλεύουν και δεν ξέρεις αν θα δουλέψουν όλοι, αν θα απολυθούν. Εννοείται ότι φοβήθηκα για την υγεία μου, αλλά περισσότερο για τους γονείς μου. Πιστεύω ότι θα περάσει γρήγορα. Στην περίοδο της καραντίνας έκανα πολύ γυμναστική, μαγείρευα και ειδικά καινούργια πιάτα που θέλουμε να βάλουμε στο μαγαζί, έβγαζα μενού για το κανάλι μου στο youtube, μενού για ένα άλλο πρότζεκτ που σκέφτομαι να κάνω και γενικά διάβασμα», ανέφερε. 

»Είμαι καλά, είμαι χαρούμενη! Είμαι με έναν άνθρωπο που γενικά δεν θέλω να το δείχνω παραέξω, δεν μου αρέσει, θέλω να το κρατήσω για μένα. Στην καραντίνα περάσαμε αρκετό διάστημα μαζί. Μια φορά σε ένα μαγαζί που δούλευα άκουσα από μια συνάδελφό μου να λέει “να το αλβανάκι που πιστεύει ότι είναι και όμορφη και θα μας πάρει τη δουλειά”. Γενικά δεν έχω βιώσει ρατσισμό, αντιθέτως με είχαν αγκαλιάσει και εμένα και τους γονείς μου πάρα πολλοί άνθρωποι από την αρχή», πρόσθεσε. 

«Το γεγονός ότι έχασα τη μητέρα μου σε μικρή ηλικία με στεναχωρεί πολύ. Έχω μνήμες αν και ήμουν δύο χρονών όταν την έχασα. Εγώ μεγάλωσα με τη δεύτερη σύζυγο του μπαμπά μου και πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Τη φωνάζω “μαμά” αν και δεν είναι η κανονική μου μητέρα. Πιστεύω ότι φετινός νικητής στο MasterChef θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Νομίζω ότι έχει όλο το πακέτο, έχεις τις γνώσεις, έχει την εμφάνιση που πουλάει πάρα πολύ, έχει το λέγειν, είναι ευχάριστος… Είναι πολύ δυνατός», είπε η Ασημίνα Ουστάλλι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03