12/07/2020 15:32:28

Προβληματισμός στην ΕΡΤ για την prime ζώνη - Κόστισε η αλλαγή ώρας στο δελτίο

ΕΡΤ: Διαγωνισμός για την καταγραφή της διαφημιστικής δαπάνης - Media

 

Προβληματισμός υπάρχει και στην ΕΡΤ. Η μετακίνηση του δελτίου ειδήσεων από τις 9 το βράδυ, που ήταν η ώρα του κλασικού ραντεβού με τους τηλεθεατές επί σειρά ετών, στις 7 το απόγευμα δεν έφερε αύξηση των ποσοστών. Συνοδεύτηκε μάλιστα από δομική αλλαγή στο prime time, κατά την οποία η ΕΡΤ, που την παρακολουθεί ένα κοινό μεγαλύτερων ηλικιών, «μιλάει αγγλικά» με ξένη σειρά και συνήθως ξένη ταινία από τις 20:30 ως τις 23:00! Το όνομα της Ισαβέλλας Σασλόγου ακούγεται εκ νέου…

Σύμφωνα με τις typologies υπάρχει επίσης το ερώτημα αν θα συνεχίσει να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία ήταν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ (Δευτέρα με Παρασκευή) και στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ τα Σαββατοκύριακα. Υπάρχει η σκέψη να μετακινηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Αντώνης Αλαφογιώργος ή να επανέλθει στην παρουσίαση ο Προκόπης Δούκας, ο οποίος εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό Kosmos της ΕΡΤ. Επίσης γίνεται έρευνα και για τα πρόσωπα της ΕΡΤ3.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.