08/07/2020 07:44:05

Αγριόγιδο γλίστρησε από ύψωμα και σκοτώθηκε πέφτοντας στο οδόστρωμα της Εγνατίας

Αγριόγιδο γλίστρησε από ύψωμα και σκοτώθηκε πέφτοντας στο οδόστρωμα της Εγνατίας  - Media

 

Νεαρό αγριόγιδο (Rupicapra rupicapra balcanica) σκοτώθηκε έπειτα από πτώση στο οδόστρωμα της Εγνατίας Οδού, κοντά στο Κηπουριό Γρεβενών. Το άτυχο ζώο, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Αρκτούρου», ήταν ήδη τραυματισμένο, πιθανόν από επίθεση άλλου ζώου, και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε από ύψωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και στα πλευρά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας- Θράκης και εκπρόσωπός της μετέβη στο σημείο μαζί με τη Διεύθυνση Δασών Γρεβενών. Το αγριόγιδο βρισκόταν ακόμα στη ζωή όταν το παρέλαβε η ΚΟΜΑΘ. Επικοινώνησαν άμεσα με την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διαχείριση του περιστατικού και τελικά αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Κτηνιατρείο του «Αρκτούρου» στον Αετό Φλώρινας για περίθαλψη αλλά προτού φτάσει εκεί, υπέκυψε στα τραύματά του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.