search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:36
MENU CLOSE

Θυσιάστηκε για να σώσει τα σκυλιά της – Όρμησε στις φλόγες σε φλεγόμενο σπίτι για να σώσει 6 κουταβάκια, αλλά πέθανε

25.05.2020 17:06
Θυσιάστηκε για να σώσει τα σκυλιά της – Όρμησε στις φλόγες σε φλεγόμενο σπίτι για να σώσει 6 κουταβάκια, αλλά πέθανε  - Media

 

Το σπίτι της 36χρονης Michelle Mirasol έπιασε από άγνωστο λόγο φωτιά. Οι γείτονες τηλεφώνησαν στην 36χρονη η οποία έφυγε από τη δουλειά της και σε χρόνο ρεκόρ έφτασε στο φλεγόμενο σπίτι της, στην επαρχία Μπακόλοντ, στις Φιλιππίνες
Η πυροσβεστική είχε ήδη αρχίσει το έργο της κατάσβεσης αλλά οι φλόγες δεν έλεγαν να κοπάσουν. Η Michelle Mirasol ούρλιαξε όταν συνειδητοποίησε ότι τα 6 κουτάβια της βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτι της που καιγόταν και πριν κανείς προλάβει να τη σταματήσει όρμηξε στην πόρτα και χάθηκε μέσα στις φλόγες. 
Ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι όταν με έναν τρομακτικό θόρυβο η σκεπή κατέρρευσε και τα φλεγόμενα δοκάρια καταπλάκωσαν και σκότωσαν την 36χρονη γυναίκα. Πέντε από τα κουτάβια της πέθαναν μαζί της αλλά το έκτο οι πυροσβέστες κατάφεραν να το βγάλουν ζωντανό. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:36