05/07/2020 14:20:58

Η Καθημερινή κατά της επιτροπής «Ελλάδα 2021»: Παράγει μόνο ύλη για διαδικτυακούς καβγάδες

Η Καθημερινή κατά της επιτροπής «Ελλάδα 2021»: Παράγει μόνο ύλη για διαδικτυακούς καβγάδες - Media

 

Σκληρό ήταν το χθεσινό (Τρίτη 26/5) κύριο άρθρο της Καθημερινής - το οποίο πέρασε στα ψιλά - για την Επιτροπή Ελλάδα 2021 και τα όσα συμβαίνουν τις τελευτάιες μέρες. «Η Επιτροπή δεν μπορεί να είναι ούτε δεξαμενή σκέψης ούτε οργανισμός δημοσίων σχέσεων κανενός», αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Το κύριο άρθρο της Καθημερινής

Η Επιτροπή για το 2021 έχει αναλάβει ένα έργο συμβολικό, αλλά όχι ασήμαντο. Ενα έργο εθνικό, που θα μπορούσε να συντελέσει στην ανανέωση της εικόνας της χώρας. Γι’ αυτό είναι επιεικώς αντιπαραγωγικό το εγχείρημα αυτό να αναλώνεται σε εκτός θέματος αντιπαραθέσεις. Είναι μεγάλη σπατάλη να γίνεται η ίδια η Επιτροπή το επίκεντρο αχρείαστων πολώσεων – και να παράγει μόνο ύλη για διαδικτυακούς καβγάδες. Το 2021 είναι μια ιστορική ευκαιρία για δημιουργία και αναστοχασμό. Οχι για άγονες έριδες και αυτοπροβολή. Η Επιτροπή δεν μπορεί να είναι ούτε δεξαμενή σκέψης ούτε οργανισμός δημοσίων σχέσεων κανενός.

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Καθημερινής

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.