search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:53
MENU CLOSE

Νέο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του αφροαμερικανού από αστυνομικούς – Δεν αντιστάθηκε καθόλου κατά τη σύλληψη του (Video)

27.05.2020 14:15
ΗΠΑ: Στον ουρανό τα τελευταία λόγια του George Floyd  - Media

 

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα και αποδεικνύει ότι ο αφροαμερικανός που 4 λευκοί αστυνομικοί πάτησαν στο λαιμό μέχρι ωα τον πνίξουν, δεν αντιστάθηκε καθόλου κατά τη σύλληψη του και υπάκουσε σε όλες τις εντολές των αστυνομικών.
Ο Τζορτζ Φλόιντ δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους αστυνομικού που του πατούσαν το κεφάλι στην άσφαλτο παρά το γεγονός ότι δεμένος με τις χειροπέδες τους ικέτευε να μην τον πατάνε στο λαιμό και να τον αφήσουν να αναπνεύσει. Ο αστυνομικός που τον πατούσε δεν έκανε την πααμικρή κίνηση για να του δώσει μια αναπνοή. Συνέχιζε να τον πατάει. 
Στη Μινεάπολις των ΗΠΑ όπου έγινε η δολοφονία, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους με πανό που έγραφαν «Σας παρακαλώ αφήστε με να αναπνεύσω». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Τζορτζ Φλόιντ πριν πεθάνει.
Στους δρόμους της πόλης έγιναν ταραχές με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και δακρυγόνων για να διαλύσει τον κόσμο που διαδήλωνε κατά της αστυνομικής βίας. Η αστυνομία της Μινεάπολις δήλωσε ότι οι 4 αστυνομικοί απολύθηκαν από το σώμα, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το FBI. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50