12/07/2020 15:50:18

Χανιά: Ποιά πληρότητα του 50%; Τα ΚΤΕΛ στοιβάζουν τους επιβάτες (Photos)

Χανιά:  Ποιά  πληρότητα του 50%; Τα ΚΤΕΛ στοιβάζουν τους επιβάτες (Photos) - Media

Πληθαίνουν οι καταγγελίες και αυξάνεται η αγανάκτηση του κόσμου για τις συνθήκες μεταφοράς των επιβατών εν μέσω κορωνοϊού στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, παράπονα γίνονται από επιβάτες για το δρομολόγιο του υπεραστικού ΚΤΕΛ από Κίσσαμο προς Χανιά, με την πληρότητα των λεωφορείων να είναι πολύ πάνω από το προβλεπόμενο 50% και το σχέδιο για «αριθμημένες θέσεις» να έχει πάει περίπατο.

Στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο zarpanews.gr από το δρομολόγιο στις 7 το πρωί, ευτυχώς μερικοί (λίγοι) επιβάτες φορούν μάσκες για να πιστέψουμε οτι τραβήχτηκαν στην εποχή της πανδημίας.

Όπως, ωστόσο, είχε αναφέρει για παρόμοιες προ ημερών καταγγελίες ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, Γιάννης Καψανάκης, σε επικοινωνία του με το zarpanews.gr, οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να σταματούν και να παίρνουν όποιον βρίσκεται στις στάσεις, διαφορετικά πρέπει να ειδοποιήσουν κάποιο άλλο λεωφορείο να περάσει να τους παραλάβει.

Οι καταστάσεις και τα παράπονα των επιβατών, πάντως, μόνο πρόσφατα δεν είναι, αντιθέτως έχουν ξεκινήσει από τις πρώτες ημέρες απελευθέρωσης των μετακινήσεων.

Επίσης, οι κατά καιρούς υποσχέσεις της διοίκησης του ΚΤΕΛ για περισσότερα και πιο ελεγχόμενα δρομολόγια λόγω κορονοϊού μόνο πραγματικότητα δεν έχουν γίνει, όπως επιμένουν να καταγγέλλουν επιβάτες που αγχώνονται για την υγεία τους, δεν έχουν όμως κάποιο άλλο μέσο για να πάνε στην εργασίας τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.