02/07/2020 12:22:17

Αγανακτισμένοι Λαρισαίοι με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για κατάργηση δρομολογίου – Δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους

Αγανακτισμένοι Λαρισαίοι με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για κατάργηση δρομολογίου – Δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους - Media

 

Από χθες 1η Ιουνίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει καταργήσει το πρώτο δρομολόγιο μεταξύ Λάρισας και Βόλου που αναχωρούσε στις 5.53 το πρωί.

Η ενέργεια αυτή είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να μην μπορούν να μεταβούν στη εργασία τους στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα και να υποχρεούνται πια να πληρώνουν πολύ μεγαλύτερο εισιτήριο για να μεταβούν στο Βόλο με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ όπως καταγγέλλει επιβάτιδα στο onlarissa.gr.

Μάλιστα κάποιοι προτείνουν να αντικατασταθεί το τρένο με λεωφορείο του ΟΣΕ προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η κάρτα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που έχει μεγάλη έκπτωση η οποία δεν μπορεί πια να χρησιμοποιηθεί.

Να σημειωθεί ότι το πρώτο δρομολόγιο πλέον με το τρένο ξεκινάει στις 7.43, δηλαδή 2 ώρες αργότερα, κάτι που δεν εξυπηρετεί τους εργαζόμενους οι οποίοι πρέπει να αναχωρούν πολύ νωρίτερα από τη Λάρισα και ορισμένοι κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.