search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:42
MENU CLOSE

Διαψεύδει η Ιερά Σύνοδος: Καμία παραχώρηση οικοπέδου για δομή φιλοξενίας στη Νέα Πέραμο

02.06.2020 12:50
Διαψεύδει η Ιερά Σύνοδος: Καμία παραχώρηση οικοπέδου για δομή φιλοξενίας στη Νέα Πέραμο - Media
 
Στην κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για παραχώρηση οικοπέδων της Εκκλησίας της Ελλάδος σε ΜΚΟ για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στη Νέα Πέραμο, προχώρησε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.
 
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά το πέρας της συνεδρίασής της υπό την προεδρία του αερχιεπισκόπου Ιερώνυμου, η ΔΙΣ υπογράμμισε ότι «στο θέμα το οποίο προέκυψε σχετικά με δημοσιεύματα με τίτλους “Μπίζνες του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Μ.Κ.Ο. για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στη Νέα Πέραμο της περιοχής των Μεγάρων” και για την “παραχώρηση εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος αναλόγου χώρου για τον παραπάνω σκοπό”, η Δ.Ι.Σ. υπευθύνως δηλώνει ότι ουδεμία τέτοια παραχώρηση η ενοικίαση έγινε εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους αρμοδίους φορείς της Πολιτείας, και ότι ουδέποτε ελήφθη σχετική απόφαση προς τούτο. Επί πλέον εκφράζει την συμπαράστασή της στην δικαία αντίδραση του λαού και των κατοίκων της περιοχής για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία οφείλεται σε μη ορθές πληροφορίες».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:41