search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Πάτρα-Δικηγόρος 27χρονης: Μπήκε για να γεννήσει στο νοσοκομείο, αλλά τώρα είναι εγκεφαλικά νεκρή

03.06.2020 07:08
Πάτρα-Δικηγόρος 27χρονης: Μπήκε για να γεννήσει στο νοσοκομείο, αλλά τώρα είναι εγκεφαλικά νεκρή  - Media

 

Για τη δραματική κατάσταση στην οποία βρέθηκε μία νεαρή γυναίκα λίγο αφού γέννησε σε δημόσιο νοσοκομείο αναφέρθηκε η δικηγόρος της στον ΑΝΤ1. Μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, η Γ. Παναγοπούλου είπε πως η 27χρονη κοπέλα μπήκε στο νοσοκομείο για χαρά, για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Δυστυχώς όμως από εκείνη την ημέρα το κορίτσι νοσηλεύεται στην Εντατική, δίνει μάχη για τη ζωή του, αλλά και ότι είναι από την περασμένη Πέμπτη εγκεφαλικά νεκρή και ότι η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη.

Όπως είπε η Γ. Παναγοπούλου, η δημοσιοποίηση του θέματος επέφερε στη διοίκηση του νοσοκομείου τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ αυτό κανονικά θα έπρεπε να είχε γίνει από την πρώτη-δεύτερη ημέρα που συνέβη η τραγική αυτή εξέλιξη. Οι αρμόδιοι οφείλουν στην οικογένεια μια συγκεκριμένη απάντηση, κατέληξε η δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της 27χρονης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:07