search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 15:59
MENU CLOSE

Πορνοστάρ κατηγορείται ότι σκότωσε φωτογράφο με «δηλητήριο βατράχου»

03.06.2020 18:34
Πορνοστάρ κατηγορείται ότι σκότωσε φωτογράφο με «δηλητήριο βατράχου» - Media

 

Ο Νάτσο Βιδάλ συνελήφθη στην περιοχή της Βαλένθιας την περασμένη εβδομάδα, για την εμπλοκή του στον θάνατο ενός άνδρα τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το θύμα ήταν ο φωτογράφος μόδας Χοσέ Λουίς Αμπάντ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της υποτιθέμενης «θεραπευτικής» τελετουργίας, το θύμα πέθανε αφού εισέπνευσε δηλητήριο του βατράχου Bufo Alvarius, ενός σπάνιου είδους φρύνου που ζει στην έρημο της Σονόρα, στο Μεξικό. Το δηλητήριο του βατράχου αυτού έχει ισχυρές ψυχεδελικές ιδιότητες.

Αρχικά ο θάνατος του Αμπάντ αποδόθηκε σε καρδιακή προσβολή όμως η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του Βιδάλ, ενός συγγενή του και μιας υπαλλήλου του, που όλοι τους κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Βιδάλ οργάνωνε συχνά τέτοιες «τελετουργίες» τις οποίες διαφήμιζε ως «θεραπευτικές». Ωστόσο αυτές οι φαινομενικά αθώες τελετές έκρυβαν «σοβαρούς κινδύνους για την υγεία» ευεπηρέαστων, ευπαθών ανθρώπων ή άλλων που αναζητούσαν εναλλακτική θεραπεία για μια ασθένεια ή για κάποιον εθισμό τους.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι η «τελετή» έγινε στο εξοχικό σπίτι του 40χρονου πορνοστάρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 15:59