search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:59
MENU CLOSE

Σοκ στη Λαμία: 13χρονη κατήγγειλε βιασμό της από τον πρώην σύζυγο θείας της

04.06.2020 08:26
Σοκ στη Λαμία: 13χρονη κατήγγειλε βιασμό της από τον πρώην σύζυγο θείας της - Media

 

Ένα κοριτσάκι μόλις 13 ετών μεταφέρθηκε από τους γονείς του αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Λαμίας, υποστηρίζοντας ότι βιάστηκε από τον 45χρονο πρώην άνδρα της θείας της.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον 45χρονο ρουμανικής υπηκοότητας άνδρα, ο οποίος και αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κοριτσάκι νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 9:00 δέχτηκε την πρόταση από τον 45χρονο άνδρα για να πάνε μια βόλτα με το φορτηγό του. Αυτός σταμάτησε σε κάποιο απόμερο μέρος στη Λαμία και, σύμφωνα με τη 13χρονη, τη βίασε.

Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ενώ παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της μικρής, που νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας, προκειμένου να αποδειχτούν οι ισχυρισμοί της για σεξουαλική κακοποίηση από τον θείο της.

Πηγή: lamiareport

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:57