search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:45
MENU CLOSE

«Τι έχεις μαζί μου;»: Καινούργιου και Σπυροπούλου λύνουν on air τις διαφορές τους (Video)

22.06.2020 09:26
«Τι έχεις μαζί μου;»: Καινούργιου και Σπυροπούλου λύνουν on air τις διαφορές τους (Video) - Media

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχώρησε από το J2US και όπως όλα τα ζευγάρια που βγαίνουν από το talent show του Open, βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Δεν περίμενα ότι θα έρθεις» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, μη διστάζοντας να τη ρωτήσει ευθέως: «Τι έχεις μαζί μου;» με αφορμή διάφορες καταστάσεις που έχουν προκύψει ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα είχε αρνηθεί να απαντήσει σε ρεπόρτερ της εκπομπής της Κατερίνας, τη στιγμή που απαντούσε σε άλλα κανάλια, ενώ από την άλλη η Κατερίνα είχε αναφέρει ότι “αναγκαστικά” ασχολείται με την Κωνσταντίνα επειδή βρίσκεται στο show. Σε αυτά, προστέθηκε και η κόντρα της Σπυροπούλου με τη Χριστίνα Παππά και τη θέση που είχε πάρει η εκπομπή και ούτε λίγο ούτε πολύ οι δυο παρουσιάστριες βρέθηκαν να λύνουν τις διαφορές τους ενώπιον των τηλεθεατών…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:43