search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:37
MENU CLOSE

Διάψευση Μεϊμαράκη για Ευρωκοινοβούλιο: «Ενιαία η στάση της ΝΔ – Απολυτως ψευδη τα υπόλοιπα»

25.06.2020 12:11
4969614-1.jpg

 

Ψευδή, χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα, για την παρουσία της ευρωομάδας της ΝΔ στην ψήφιση της τροπολογίας και του ψηφίσματος για τα Δυτικά Βαλκάνια και τα δικαιώματα των Ελλήνων της Αλβανίας, ο επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ, αντιπρόεδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης σημειώνοντας ότι «η στάση της ΝΔ ήταν ενιαία και ως εκ τούτου, τα δημοσιεύματα περί του αντιθέτου είναι απολύτως ψευδή».

Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη «οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπερασπίζονται τα εθνικά δίκαια και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και δεν δέχονται μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν.Δεν θελουμε να πιστέψουμε ότι αυτά προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να καλύψει τη διάσπαση της δικής του ευρωομάδας».

Σημειώνεται ότι δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η ομάδα των ευρωβουλευτών της ΝΔ εμφανίστηκε διασπασμένη σε πρόσφατη κρίσιμη ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο που αφορούσε την προστασία των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μόνο οι ευρωβουλευτές κ.κ. Ελίζα Βόζενμπεργκ και Στέλιος Κυμπουρόπουλος υπερψήφισαν την τροπολογία, ενώ οι κ.κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Μαρία Σπυράκη, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κύρτσος, επέλεξαν το δρόμο της… αποχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:36