search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45
MENU CLOSE

Βρετανία: Ζωολογικό πάρκο δεν έχει να ταΐσει τα ζώα και προειδοποιεί για μαζική ευθανασία τους (Photos)

30.06.2020 08:36
Βρετανία: Ζωολογικό πάρκο δεν έχει να ταΐσει τα ζώα και προειδοποιεί για μαζική ευθανασία τους (Photos) - Media

 

Ένας ζωολογικός κήπος που αγωνίζεται να κρατηθεί όρθιος οικονομικά μετά την κρίσης της πανδημίας και την πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά που έπαθε συνέπεια της καραντίνας, προειδοποίησε ότι ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσει μαζική ευθανασία των ζώων που φιλοξενεί στους χώρους του.

Ο ζωολογικός κήπος Twycross στο Leicestershire της Βρετανίας δηλώνει ότι δεν διαθέτει τα κεφάλαια που απαιτούνται για τη διατήρηση στη ζωή των άγριων ζώων που φιλοξενεί, και διαμήνυσε ότι αν δε λάβει μια οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία,, ενδέχεται να χρειαστεί να αναλάβει δραστική δράση.

Η διευθύνων σύμβουλος του ζωολογικού κήπου, Dr. Sharon Redrobe, απηύθυνε τη δραματική αυτή προειδοποίηση ενώπιον της αρμόδιας κοινοβουλευτικής ομάδας για ζωολογικούς κήπους και ενυδρεία.

Το ζωολογικό πάρκο αγωνίζεται να καλύψει το κόστος των 650.000 λιρών το μήνα εν μέσω της πανδημίας, παρόλο που άνοιξε ξανά τις πύλες του για το κοινό από τις αρχές Ιουνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45