search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:48
MENU CLOSE

«Χαστούκι» Duffy στο Netflix: Σταματήστε να κάνετε γκλάμουρ το εμπόριο λευκής σαρκός

02.07.2020 14:04
«Χαστούκι» Duffy στο Netflix: Σταματήστε να κάνετε γκλάμουρ το εμπόριο λευκής σαρκός - Media

 

 

 

Η Duffy έγραψε ένα συναισθηματικό γράμμα στον Reed Hastings, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Netflix, ζητώντας από το Netflix να χρησιμοποιήσει την επιρροή του «πιο υπεύθυνα».

Τα λόγια της έρχονται ως απάντηση στην επιτυχημένη ταινία, 365 Days, για την οποία ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει το «σοβαρό έγκλημα της απαγωγής και της σεξουαλικής διακίνησης» ως «ερωτική ψυχαγωγία».

Η 35χρονη τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα τη δική της εμπειρία σχετικά με το βιασμό, τη χρήση ναρκωτικών και την απαγωγή, εξηγεί στον Hastings γιατί πιστεύει ότι η γοητεία της απαγωγής στο 365 Days είναι επικίνδυνη.

Η Duffy εξηγεί ότι θέλει όλους όσοι έχουν παρακολουθήσει την ταινία να προβληματιστούν σχετικά με τη βάναυση αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις σκηνές που απεικονίζονται σε αυτήν.

Το 365 Days αφηγείται την ιστορία του Massimo (Michele Morrone), μέλους της οικογένειας της Μαφίας στη Σικελία και της Laura, διευθύτριας πωλήσεων.

Η Λάουρα δεν περιμένει ότι σε ένα ταξίδι στη Σικελία προσπαθώντας να σώσει τη σχέση της, ο Μάσιμο θα την απαγάγει και θα της δώσει 365 ημέρες για να ερωτευτεί μαζί του.

Η Duffy σημείωσε ότι οι οπαδοί της ταινίας πρόσφατα «παρακαλούν» τον κορυφαίο ηθοποιό Morrone να τους απαγάγει.

Έγραψε: «Ενθαρρύνω τα εκατομμύρια που έχουν απολαύσει την ταινία να αναλογιστούν την πραγματικότητα της απαγωγής και της διακίνησης, της βίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης, και μιας εμπειρίας που είναι το άκρως αντίθετο της λαμπερής μυθοπλασίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:48