search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27
MENU CLOSE

Δημήτρης Αποστόλου για τους «Δύο Ξένους»: Φέρθηκαν αχάριστα, ήταν πολύ άδικο

03.07.2020 06:36
Δημήτρης Αποστόλου για τους «Δύο Ξένους»: Φέρθηκαν αχάριστα, ήταν πολύ άδικο - Media

 

Μια συνέντευξη εφ’ολης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Αποστόλου στο περιοδικό “TV Έθνος” μιλώντας μεταξύ άλλων για τη σειρά “Δύο Ξένοι” που σημείωσε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ΄90 στο Mega. Η σειρά επρόκειτο να συνεχιστεί, όμως, η επιθυμία κάποιων ηθοποιών να “εξαργυρώσουν” την επιτυχία και την προβολή που γνώρισαν, άλλαξε τα σσχέδια με τον Δημήτρη Αποστόλου να κάνει λόγο για αχαριστία…

“Συζητούσαμε πρόσφατα για τους «Δύο ξένους», γιατί μας είχε πιάσει ένα παράπονο για το πώς κατέληξε. Ε, λοιπόν, το τι θάψιμο είχαμε φάει τότε δεν λέγεται. Από τις 10 κριτικές οι οκτώ ήταν ότι ήμασταν στα όρια του σκουπιδιού. Και τώρα ξαφνικά είναι all time classic. Η σειρά δεν συνεχίστηκε, γιατί κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν άλλα πράγματα και να εξαργυρώσουν την επιτυχία που γνώρισαν και καλά έκαναν οι άνθρωποι. Απλώς ήταν πολύ άδικο, γιατί ήταν μια δουλειά που τους χαρίστηκε και μας χαρίστηκε. Ήταν ένα ευλογημένο πράγμα. Κάποιοι φέρθηκαν αχάριστα σε αυτήν τη δουλειά και δεν ήμασταν εμείς.” τονίζει ενώ αποκαλύπτει πώς θα εξελισσόταν η ιστορία αν η σειρά συνεχιζόταν.

“Τους είχαμε πάει απ’ ό,τι θυμάμαι πέντε χρόνια μπροστά. Η Μαρίνα είχε γίνει ηθοποιός του θεάτρου πολύ σοβαρή και ο Κωνσταντίνος, που είχε γυρίσει από την Αγγλία με το παιδί, είχε γίνει πλέον ένας εμπορικός σκηνοθέτης”

Τέλος, ο Δημήτρης Αποστόλου αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο να υπάρξει ένα σίκουελ των “Δύο Ξένων”, καθώς ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν είναι εν ζωή.

“Όχι, φυσικά, χωρίς τον Νίκο Σεργιανόπουλο… Κάθε πράγμα είναι η στιγμή του. Είναι σαν να έχεις χωρίσει από μια σχέση, από έναν γάμο και λες δεν πάμε να το ξαναπαλέψουμε. Ποτέ δεν πετυχαίνει. Όσο και να έχει μείνει αγάπη, συμπάθεια, έλξη και πάθος. Έχουν περάσει και τόσα χρόνια. Νομίζω και ο Νικόλας να ζούσε δεν θα μπορούσε να το κάνει.” επισημαίνει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27