search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:45
MENU CLOSE

Βόλος: Υψηλόβαθμος στρατιωτικός εξύβρισε αστυνομικούς – Ξεσήκωσε το Αστυνομικό Τμήμα

05.07.2020 09:29
«Φυλάκισε» τα παιδιά της και εκείνα ειδοποίησαν το «Χαμόγελο του Παιδιού» - Media

 

Κλήθηκε στην Αστυνομία για συστάσεις και χάλασε τον κόσμο. Φώναζε στους αστυνομικούς, εξύβριζε την αξιωματικό υπηρεσίας. Το περιστατικό αφορά σε στρατιωτικό, ο οποίος μάλιστα είναι υψηλόβαθμος. Το παιδί του στρατιωτικού τσακώθηκε με το παιδί του γείτονα χθες το πρωί και ο στρατιωτικός επενέβη και φέρεται να μάλωσε το ξένο παιδί. Ο πατέρας του διαμαρτυρήθηκε στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί κάλεσαν τον στρατιωτικό για να του κάνουν συστάσεις όπως ήταν υποχρεωμένοι. Εκείνος όμως όχι μόνο δεν υπάκουσε, αντίθετα αναστάτωσε το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου από τις φωνές του και εξύβρισε την αξιωματικό υπηρεσίας που τον καλούσε σε τάξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας και εξύβριση. Ο στρατιωτικός θα περάσει από Στρατοδικείο.

Πηγή: taxydromos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:45