search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:28
MENU CLOSE

Ρίκα Διαλυνά για Κώστα Χατζηχρήστο: Τους ζούσε όλους κι ας μην είχε φράγκο στην τσέπη

05.07.2020 13:59
Ρίκα Διαλυνά για Κώστα Χατζηχρήστο: Τους ζούσε όλους κι ας μην είχε φράγκο στην τσέπη - Media

 

Για τον Κώστα Χατζηχρήστο, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, όχι μόνο πλήρωνε πάντα, αλλά συντηρούσε κι όλας τους συνεργάτες του, μίλησε μεταξύ άλλων η Ρίκα Διαλυνά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso. 

«Δεν μπορώ να παραλείψω να πω ότι όσοι συνεργάστηκαν με τον Χατζηχρήστο τον λάτρεψαν κυριολεκτικά. Τους ζούσε όλους και ας μην είχε ο ίδιος ούτε φράγκο στην τσέπη.Ταυτόχρονα, συμπλήρωσε πως «αα σας πω κι ένα περιστατικό. Τα τελευταία χρόνια τον φιλοξενούσαν στο “Στάδιον”, το ξενοδοχείο. Είχαμε πάει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον άντρα μου και περιμέναμε έναν φίλο. Και όπως καθόμασταν στο μπαράκι, έρχεται ο Χατζηχρήστος, κάθεται δίπλα μου και μου ψιθυρίζει “Ρίκα, έχεις να μου δώσεις τίποτα χρήματα; Αν έχεις, χωρίς να σε δουν, βάλ’ τα μέσα στην τσέπη μου”», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

«Ψάχνω την τσάντα μου, βγάζω το μοναδικό πεντοχίλιαρο που είχα και του το έβαλα στην τσέπη. Έπαθα μεγάλο σοκ. Γιατί ο Χατζηχρήστος είχε δώσει και την ψυχή του για τους συναδέλφους του. Δεν άφησε ποτέ κανέναν απλήρωτο. Για μένα ο Χατζηχρήστος ήταν ο πιο αριστοκρατικός ηθοποιός. Θυμάμαι άλλη μια φορά που μου έδωσε ένα κουτί. Το ανοίγω και τι να δω; Ένα βραχιόλι. Κοκκινίζω και του λέω “σας ευχαριστώ, αλλά δεν θα το πάρω. Δεν μου επιτρέπεται”. Και τελικά το είδα στο χέρι άλλης μεγάλης πρωταγωνίστριας», είπε στη συνέχεια.

«Ήταν πολύ σπουδαίος άνθρωπος και ηθοποιός. Θυμάμαι που μου έλεγε “τα δικά σου πόδια ξεκινούν από το λαιμό σου”», ανέφερε η Ρίκα Διαλυνά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:28