search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Tον Οκτώβρη αποκάλυψε ότι ο ξεκινά ο Σεφερλής στον ΑΝΤ1…

07.07.2020 05:56
Μάρκος Σεφερλής: Θα παρουσιάσει τις θρυλικές «Κόντρες» στον ANT1 - Media

 

Με ερωτηματικό ήταν το αν η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1 θα βγει στο πρώτο μισό ή στο δεύτερο της επόμενης σεζόν. Ο ίδιος έδωσε την απάντησή του στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή “Στη φωλιά των ΚουΚου”. 

«Του χρόνου ετοιμάζουμε κάτι διαφορετικό στον ΑΝΤ1 που θα αρέσει στον κόσμο και θα του κρατάει συντροφιά. Η εκπομπή θα ξεκινήσει μετά τον Οκτώβριο. Είμαι παντός καιρού και δεν καταλαβαίνω από κορονοϊό. Είμαστε η πρώτη χώρα που πήρε τα δικαιώματα για το “Τούτσι”. Το πιο ακριβό κοστούμι έχει κοστίσει 1.800 ευρώ και έχω πάρει τρεις περούκες από 1.900 ευρώ η κάθε μία», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ακόμα, μίλησε και για το ναυάγιο των συζητήσεων του με τον ΣΚΑΙ. «Κάναμε κάποιες συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ, ήταν να γίνει όντως αυτή η δουλειά, απλά για κάποιους λόγους δεν προχώρησε. Δεν έγινε κάτι, δεν τσακωθήκαμε.» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:16