search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:28
MENU CLOSE

Την Πέμπτη η δίκη του γυμναστή που φωτογράφιζε παιδιά

07.07.2020 09:26
Την Πέμπτη η δίκη του γυμναστή που φωτογράφιζε παιδιά - Media

 

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη η εκδίκαση στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου της υπόθεσης του 54χρονου γυμναστή, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατά συρροή και για έργω εξύβριση.

Ο 54χρονος ζήτησε την αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του δικαστηρίου.

Ο γυμναστής επιμένει στην αθωότητά του και υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του. Ισχυρίζεται ότι είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και στο πλαίσιο αυτό υπάρχει όλο αυτό το φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε στους σκληρούς δίσκους του υπολογιστή του.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία μητέρας, η οποία την περασμένη Κυριακή, ενώ βρισκόταν στην παραλία με τις ανήλικες κόρες της, αντιλήφθηκε τον 54χρονο να τραβάει κρυφά φωτογραφίες τα παιδιά της.

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της, και απαίτησε από τον κατηγορούμενο να διαγράψει το φωτογραφικό υλικό που είχε τραβήξει. Στην συνέχεια κάλεσε τις αστυνομικές αρχές και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:28