search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Για έναν White House για μια White Porscha!

08.07.2020 09:01
tsipraspappas-1.jpg

 

Οι σχέσεις Τσίπρα – Παππά είναι στενές. Τόσο στενές που εύλογα στο επόμενο διάστημα θα δημιουργηθούν μεγάλες παρεξηγήσεις. Τίποτα δεν γινόταν εκ μέρους του Παππά δίχως να το γνωρίζει ο Τσίπρας.

Κάθε προσπάθεια να δημιουργηθεί σύγχυση γύρω από αυτή τη  πραγματικότητα θα χρεώνεται  αρνητικά και στους δυο όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ.  Αυτή η εμμονή στην αντιστροφή της πραγματικότητας με την όποια εξακολουθούν να πολιτεύονται Τσίπρας και Παππάς αναδείχτηκε ως  βασικό πολιτικό  χαρακτηριστικό του ΣΥΡΙΖΑ  το όποιο τον  έφερε  στην εξουσία. Η στρεψοδικία ,  η πολιτική κληρονομία του Ζαχαριάδη που τους εμπνέει και τους ενώνει θα είναι και η αιτία της ολικής επαναφοράς τους στο 3%.

Εκεί δηλαδή που ανήκουν πραγματικά.  Γιατί σε αυτό το 3% απευθύνονται. Δεν μπορούν να  λειτουργήσουν αλλιώς, είναι παγιδευμένοι  στο ψέμα που έστησαν αφού καταφέρνουν να ξεγελούν καθώς φαίνεται και τους εαυτούς τους. 

Οι κραυγές που εκτοξεύει  στα κομματικά όργανα ο κ.  Τσίπρας κι από κάτω πρώτη μούρη το alter ego  του ο Νίκος Παππάς να χειροκρότει  την στημένη παρωδία,   μοιάζουν  με  σάλπισμα ταχείας  υποχώρησης. Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η «Πρώτη φορά Αριστερά» απέκτησε πλούσιο (σε λιπαρά) παρελθόν και ιστορία. Συγκεκριμένα κατάφεραν το απίθανο: να καταναλώσουν  στο διπλάσιο όση διαφθορά ξόδεψαν  όλα τα κόμματα  στη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Το πιτόγυρο δεν ήταν απλά διπλό, αλλά σε θανατηφόρα δόση.  Τόση ήταν η λίμα τους για εξουσία. Κατάφεραν να αποκτήσουν τεράστιο παρελθόν σε σύντομο χρόνο. Υπήρξαν ασυγκράτητοι. 

Εδώ έχουμε να κάνουμε με σκάνδαλα που επιχειρούν εμφανώς να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα του πολιτεύματος, έχουμε να κάνουμε με μια σειρά πραξικοπηματικών ενεργειών που στόχευαν ευθέως τους δημοκρατικούς θεσμούς και έθεταν σε άμεσο κίνδυνο το πολίτευμα της χώρας. Αυτά δεν παραγράφονται  με καμιά επικοινωνιακή πολιτική (της πλάκας) της Κουμουνδούρου. Θα το χρεωθεί η Αριστερά ιστορικά πολιτικά και ηθικά. Οι πράξεις τους καταγράφηκαν στην συνείδηση του κόσμου που τόσο κραυγαλέα περιφρόνησαν. Επεχείρησαν μια  επίθεση εναντίον στο μέσο νου.  Οι άνθρωποι αυτοί με τις πράξεις τους πρόδωσαν όλες τις αγωνίες και τους αγώνες  αμέτρητων ανιδιοτελών αγωνιστών του χώρου τους. Οι άνθρωποι αυτοί βεβήλωσαν τις εξορίες τους, τις φυλακίσεις τους , τις απίστευτες θυσίες τους για έναν  White House για μια  White Porscha! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:26