search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:20
MENU CLOSE

«Πόλεμος» για τις «365 Ημέρες»: Αφαιρέστε το από την πλατφόρμα, ζητούν πολίτες από το Netflix (Photos)

08.07.2020 13:34
«Πόλεμος» για τις «365 Ημέρες»: Αφαιρέστε το από την πλατφόρμα, ζητούν πολίτες από το Netflix (Photos) - Media

 

Αν και το μόττο λέει ότι “ακόμα και η κακή διαφήμιση είναι καλή διαφήμιση”, φαίνεται ότι το Netflix έχει πλέον πρόβλημα με την διαβόητη ταινία του «365 Dni» (365 Ημέρες), η οποία πραγματεύεται την απαγωγή μιας νεαρής Πολωνίδας από έναν Ιταλό γκάνγκστερ, ο οποίος τη θεωρεί ως τη γυναίκα της ζωής του και της λέει ότι θα την κάνει μέσα σε… 365 μέρες να τον ερωτευτεί.

Η ταινία αρχικά θεωρήθηκε σκανδαλώδης για τις ερωτικές σκηνές της. Μετά δέχθηκε κριτική για τις ερμηνείες, το σενάριο και τα… αγγλικά των πρωταγωνιστών. Και τώρα δεκάδες χρήστες της πλατφόρμας ζητούν να αποσυρθεί λόγω της θεματολογίας της.

Όσοι ζητούν την απόσυρση της ταινίας υποστηρίζουν (και μάλλον έχουν δίκιο) ότι παρουσιάζει πράξεις που εμπίπτουν στο ποινικό δίκαιο (απαγωγή, σεξουαλική κακοποίηση, κλπ) με έναν “γκλαμουράτο” τρόπο, ενώ άλλοι επισημαίνουν ότι το θέμα της ταινίας εμπίπτει στην κατηγορία του sex trafficking.

Επίσης, υποστηρίζουν ότι καλλωπίζει το “σύνδρομο της Στοκχόλμης”, όπου όμηροι αναπτύσσουν συναισθήματα για τους απαγωγείς τους, και η Duffy ζήτησε από το Neflix να το αποσύρει, ενώ ήδη μαζεύονται υπογραφές στο change.org για τον ίδιο λόγο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:19