03/08/2020 15:18:05

Η ΚρήτηTV αποχαιρετά την Ιωάννα Μαλέσκου και τα βάζει με το «Gossip-ίστικο» σύστημα των Αθηναϊκών ΜΜΕ (Video)

Η ΚρήτηTV αποχαιρετά την Ιωάννα Μαλέσκου και τα βάζει με το «Gossip-ίστικο» σύστημα των Αθηναϊκών ΜΜΕ (Video) - Media

 

Το τέλος της συνεργασίας του με την Ιωάννα Μαλέσκου, που πρόκειται να τη βλέπουμε, πλέον, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε η ΚΡΗΤΗ TV, αφήνοντας «αιχμές» για το... «gossip-ίστικο σύστημα διευθύνσεων καναλιών της Αθήνας».

Όπως έχει γίνει, ήδη, γνωστό, η Ιωάννα Μαλέσκου υπέγραψε συμβόλαιο με τον σταθμό του Φαλήρου, αναλαμβάνοντας -κατά πάσα πιθανότητα - τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΡΗΤΗ TV

«Η ΚΡΗΤΗ TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας της, αποδεσμεύοντας την στο τέλος αυτής της περιόδου, την Ιωάννα Μαλέσκου, κοινή συναινέσει και μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Της ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει τους στόχους της, αφού οι ικανότητες, η προσωπικότητα και ο λόγος της ξεχωρίζουν στο ελληνικό τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Γρήγορα, δε, θα ανακοινωθούν οι νέοι συνεργάτες μας για την εκπομπή "Καλό Μεσημέρι".

Πολύς, όμως, θόρυβος και εδώ είναι το θέμα μας, δηλαδή, εν μέσω μιας ενεργούς συμβατικής επαγγελματικής σχέσης της Ιωάννας, εκθέτουν και δεν σέβονται μια άλλη εν λειτουργία εταιρεία και υποκινούν τα όποια θέματα τους με αλλοπρόσαλλες "κομπο–γιαννίτικες" ή άλλες ιδιοτελείς μεθόδους οι διευθύνσεις καναλιών της Αθήνας.

Το ‘’Gossip’’-ίστικο σύστημα τους όπως φαίνεται όλα τα χωρά.

Να το ξεκαθαρίσουμε: Η κάθε πρόταση συνεργασίας σε κάθε διακεκριμένο επαγγελματία, όπως η Ιωάννα, είναι θεμιτή και μάλιστα ιδιαιτέρως τιμητική για την ίδια.

Υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται με σεβασμό στην εύρυθμο λειτουργία της εταιρεία μας, προς τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και την εμπιστευτικότητα, την επαγγελματική δεοντολογία και όχι με όρους "κακοστημένων Τουρκο-παραγωγών - σήριαλ".

Εμείς στην Περιφέρεια έχουμε πολύ ψηλά την δεοντολογία και το σεβασμό στις ιεραρχήσεις μας. Και ξέρουμε και να την υπερασπιζόμαστε όταν χρειαστεί…

Είναι χαρακτηριστικό της ΚΡΗΤΗ TV, του κορυφαίου τηλεοπτικού περιφερειακού σταθμού αλλά και της Περιφερειακής Τηλεόρασης ότι παράγει αξιόλογα στελέχη και ότι στο σύνολό της υπερτερεί σε αξιοπιστία αλλά και σε τηλεθέαση (είναι πρώτη) αφού ξεπερνά το 25% της συνολικής τηλεθέασης (σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις- δλδ όσο δυο ή τρεις αθηναϊκοί σταθμοί μαζί)».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.