15/08/2020 02:14:28

Ο Ίνδος ...Παπαδόπουλος και ο γιος του θετικοί στον κορωνοϊό

Ο Ίνδος ...Παπαδόπουλος και ο γιος του θετικοί στον κορωνοϊό - Media

 

Ο Αμιτάμπ Μπατσάν, ο οποίος πρωταγωνιστεί στα ενημερωτικά σποτ των ινδικών Αρχών για τον κορωνοϊό, διαγνώστηκε με τη νόσο COVID-19.

«Διαγνώστηκα θετικός με τη νόσο COVID ... μεταφέρθηκα σε νοσοκομείο... το νοσοκομείο ενημερώνει τις αρχές... η οικογένεια και το προσωπικό υποβάλλονται σε εξετάσεις, αναμένουμε τα αποτελέσματα», έγραψε σε ένα twitter ο 77χρονος, ένας από τους διασημότερους πρωταγωνιστές του ινδικού κινηματογράφου,

Ο γιος του Αμπισέκ Μπατσάν, ηλικίας 44 ετών, έγραψε σε μήνυμα στο Twitter λεπτά αργότερα ότι επίσης διαγνώστηκε θετικός.

Οι δύο πρωταγωνιστές του Μπόλιγουντ νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Nanavati στο Μουμπάι, ενώ και άλλα μέλη της διάσημης οικογένειας υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Ένας θρύλος του Μπόλιγουντ, όπως θεωρείται, ο Αμιτάμπ Μπατσάν ηγείται της μάχης της χώρας εναντίον του νέου κορωνοϊού, πρωταγωνιστώντας σε ενημερωτικά σποτ των Αρχών.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη μεγάλη οθόνη το 1969 και έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 200 ταινίες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.