search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:27
MENU CLOSE

Χρηστίδου – Ψαριανός: Εξώδικο στον πρώην βουλευτή και υποψήφιο της ΝΔ (Photos)

14.07.2020 08:36
Χρηστίδου - Ψαριανός: Εξώδικο στον πρώην βουλευτή και υποψήφιο της ΝΔ (Photos)  - Media

 

Eξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, «για την υποτιμητική και σεξιστική ανάρτησή του» σε βάρος της, την οποία «ουσιαστικά αρνήθηκε να ανακαλέσει ή ανασκευάσει», παρά την προειδοποίησή της.

Οπως αναφέρει η Ραλλία Χρηστίδου «η συνέχεια, κι εφόσον ο Γρ. Ψαριανός δεν προβεί σε όλα όσα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Νόμος εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, είναι η κατάθεση αγωγής σε βάρος του για την ικανοποίηση της ηθικής μου βλάβης».

Επίσης η κ. Χρηστίδου υπέβαλε μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κλεάνθη Λοΐζου για «την δυσφημιστική και εξυβριστική ανάρτησή του, καθώς με αποκάλεσε “τσουλί” επικαλούμενος μια φωτογραφία μου – ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ- από το βήμα της Βουλής».

Σε ανάρτησή της στο fb η Ραλλία Χρηστίδου αναφέρει:

«Όπως προανήγγειλα, δεν θα επιδεικνύω ΚΑΜΙΑ πλέον ΑΝΟΧΗ σε κάθε είδους δυσφημιστικά, προσβλητικά, σεξιστικά και εξυβριστικά σχόλια.

Η Αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις αποτελούσαν ανέκαθεν στόχο των κάθε λογής φασιστοειδών. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσε και αποτελεί στόχο του κάθε “μόνιμου ιδιοκτήτη της εξουσίας”.

Οι γυναίκες αποτελούμε διαχρονικά στόχο του κάθε συμπλεγματικού που δυσκολεύεται να αποδεχθεί ότι το ΦΥΛΟ ΟΥΤΕ προσδιορίζει, ΟΥΤΕ υπαγορεύει τη ΣΤΑΣΗ και την ΠΟΡΕΙΑ μας στη ζωή.

Ανεξαρτήτως αν οι παραπάνω προσωπικές επιθέσεις των “κυρίων” Λοΐζου και Ψαριανού σε βάρος μου είχαν αμιγώς πολιτικά ή αμιγώς σεξιστικά κίνητρα ή αν αποτελούσαν ένα γόνιμο συνδυασμό, η απάντησή μου είναι η ίδια:

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:26