10/08/2020 15:33:50

Χρηστίδου - Ψαριανός: Εξώδικο στον πρώην βουλευτή και υποψήφιο της ΝΔ (Photos)

Χρηστίδου - Ψαριανός: Εξώδικο στον πρώην βουλευτή και υποψήφιο της ΝΔ (Photos)  - Media

 

Eξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, «για την υποτιμητική και σεξιστική ανάρτησή του» σε βάρος της, την οποία «ουσιαστικά αρνήθηκε να ανακαλέσει ή ανασκευάσει», παρά την προειδοποίησή της.

Οπως αναφέρει η Ραλλία Χρηστίδου «η συνέχεια, κι εφόσον ο Γρ. Ψαριανός δεν προβεί σε όλα όσα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Νόμος εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, είναι η κατάθεση αγωγής σε βάρος του για την ικανοποίηση της ηθικής μου βλάβης».

Επίσης η κ. Χρηστίδου υπέβαλε μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κλεάνθη Λοΐζου για «την δυσφημιστική και εξυβριστική ανάρτησή του, καθώς με αποκάλεσε "τσουλί" επικαλούμενος μια φωτογραφία μου - ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ- από το βήμα της Βουλής».

Σε ανάρτησή της στο fb η Ραλλία Χρηστίδου αναφέρει:

«Όπως προανήγγειλα, δεν θα επιδεικνύω ΚΑΜΙΑ πλέον ΑΝΟΧΗ σε κάθε είδους δυσφημιστικά, προσβλητικά, σεξιστικά και εξυβριστικά σχόλια.

Η Αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις αποτελούσαν ανέκαθεν στόχο των κάθε λογής φασιστοειδών. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσε και αποτελεί στόχο του κάθε "μόνιμου ιδιοκτήτη της εξουσίας".

Οι γυναίκες αποτελούμε διαχρονικά στόχο του κάθε συμπλεγματικού που δυσκολεύεται να αποδεχθεί ότι το ΦΥΛΟ ΟΥΤΕ προσδιορίζει, ΟΥΤΕ υπαγορεύει τη ΣΤΑΣΗ και την ΠΟΡΕΙΑ μας στη ζωή.

Ανεξαρτήτως αν οι παραπάνω προσωπικές επιθέσεις των "κυρίων" Λοΐζου και Ψαριανού σε βάρος μου είχαν αμιγώς πολιτικά ή αμιγώς σεξιστικά κίνητρα ή αν αποτελούσαν ένα γόνιμο συνδυασμό, η απάντησή μου είναι η ίδια:

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ!»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.