15/08/2020 02:44:10

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Κιάμο αλλά «απογείωσε» ο Οικονομόπουλος (Videos)

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Κιάμο αλλά «απογείωσε» ο Οικονομόπουλος (Videos) - Media

 

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Άκης Δείξιμος και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το τραγούδι που γράφτηκε για τον Πάνο Κιάμο αλλά τελικά, ερμήνευσε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Πρόκειται για το “Τώρα τι να το κάνω” το οποίο το κοινό λάτρεψε, κάνοντάς το μια τεράστια επιτυχία.

«Το κέντρο του κόσμου” είναι ένα νέο τραγούδι που έγραψα μουσική εγώ και στίχους ο Νίκος Σαρρής και πιστεύω ότι θα αρέσει πάρα πολύ. Το ήξερα ότι τη φράση “ Πέντε λεπτά σχεδόν πριν πεθάνω” ο τραγουδιστής που θα το πει, ο Νίκος Οικονομόπουλος, δεν θα το έλεγε ποτέ, θα φώναζε ο κόσμος από κάτω. Το είχα γράψει για τον Πάνο Κιάμο, αλλά τελικά βρήκε το δρόμο του με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος φυσικά το απογείωσε. Μου έχει τύχει με έναν νεότερο τότε τραγουδιστή να γράψω ένα τραγούδι, το οποίο όταν το άκουσα είπα στον παραγωγό ότι δεν ακούγεται όμορφα, ότι δεν του ταιριάζει και θα ήθελα να αποσυρθεί από το cd», είπε ο Άκης Δείξιμος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.