search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας αυτοσαρκάζεται στο Instagram διαβάζοντας άρθρο που τον σατιρίζει στο «Κουλούρι» (photo)

15.07.2020 16:52
Ο Τσίπρας αυτοσαρκάζεται στο Instagram διαβάζοντας άρθρο που τον σατιρίζει στο «Κουλούρι» (photo) - Media

 

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή άρθρο του… κουλουριού, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τις διακοπές του στα Κουφονήσια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για το tokoulouri.com και το… τρολάρισμα της γνωστής σελίδας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την απόδρασή του για λίγες ώρες στα Κουφονήσια.

O Αλέξης Τσίπρας γέλασε με την ψυχή του διαβάζοντας το άρθρο για το «Πώς διάολο βρέθηκε στα Κουφονήσια προσπαθεί να θυμηθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας».

 

tsipras234

Διαβάστε το δημοσίευμα από το Κουλούρι: 

tsipras341

Στις μικρές Κυκλάδες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, πίνοντας τσίπουρα σε γνωστή ταβέρνα των Κουφονησίων.

Ο πρώην πρωθυπουργός, κάθεται σκυθρωπός και προβληματισμένος στην καρέκλα του, ρωτώντας την παρέα του πότε και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Το μόνο που θυμάται με σιγουριά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως το Σάββατο το βράδυ κανόνισε να βγει για μπύρες με συντρόφους του στο κέντρο της Αθήνας.

Η βραδιά ωστόσο πολύ γρήγορα ξέφυγε, με τις αναμνήσεις από ένα σημείο και μετά να είναι θολές. Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο πολιτικός είναι να ξυπνάει σε γραφική παραλία του νησιού, φορώντας τα ίδια ρούχα στα οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Προς το παρόν, ο κ. Τσίπρας δεν σκοπεύει να κουνηθεί, διαβάζοντας την εφημερίδα του ενώ τρώει τους μεζέδες του πίνοντας τσίπουρα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα καταφέρει τουλάχιστον να θυμηθεί τι μέρα είναι.

Δείτε εδώ το αρθρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01