search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:29
MENU CLOSE

Τουρκία: Βαρύτατη καταγγελία σε βάρος στρατιωτικού – Κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει 10χρονη

15.07.2020 19:37
Τουρκία: Βαρύτατη καταγγελία σε βάρος στρατιωτικού - Κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει 10χρονη - Media
 
Ανάστατος είναι ο κουρδικός πληθυσμός της επαρχίας Σιρνάκ στην Τουρκία από την Τρίτη το βράδυ αφού, σύμφωνα με καταγγελίες, 10χρονο κορίτσι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από άντρα του τουρκικού στρατού και μάλιστα βαθμοφόρο.
 
Τον επίδοξο βιαστή “πρόδωσαν” οι φωνές του κοριτσιού, το οποίο, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, επιστράτευσε τη φωνή του. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν πολίτες που διαπίστωσαν το περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα σε κεντρικό σημείο της πόλης.
 
Νομικός, εν συνεχεία, έκανε γραπτή καταγγελία στον Εισαγγελέα της περιοχής ενώ το περιστατικό έγινε γρήγορα γνωστό μέσω των social media.

Η βουλευτής Νουράν Ιμίρ ανέδειξε το θέμα και τόνισε χαρακτηριστικά: Δεν θα αφήσουμε να διαχειρίζονται το μάέλλον των παιδιών μας αυτοί που τα κακοποιούν. Οι αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν το περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης από λοχία του τουρκικού στρατού.
 
Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η τοπική στρατιωτική διοίκηση τονίζεται ότι εν λόγω λοχίας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
 
Πηγή: news247
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:29